Translate

joi, 31 mai 2012

Ciocolata anti-îmbătrânire

Un vis devenit realitate sau o dezinformare oribilă?

 

     Doar astfel ne mai mint oamenii "de bine" ce inventează periodic fel de fel de basme...
Cum anume vă închipuiți asemenea grozăvie?
Până mai ieri ne îndoctrinau cu apeluri la cumpătare, echilibru, diete-minune, alimente preferate... într-un cuvânt FOAME...
De aceea nu am niciun fel de reținere de a fi reticent la asemenea "descoperire epocală" cu iz de șușanea ieftină....
NO WAY!
Sau ..."LăSAți-O MAI MOALE baieței....!"
Dar acum să prezint mai detașat știrea, o adevărată șopîrlă... Ia lectureaza aici...
Se spune dspre  ciocolată c-ar fi  excepțională, deoarece posedă un...nu știu-ce  fel de ingredient "magic"care stopează îmbătrânirea. Culmea a fost inventată de cercetătorii de la Cambridge, acesta fiind primul aliment din lume care te face să râmâi veșnic tânăr.  Oare o fi recomandată numai persoanelor trecute de 18 ani?
Citez din presa: " Cercetători ai companiei Lycotec au schimbat compoziţia ciocolatei cu un ingredient, cunoscut sub numele de Coco-Lycosome. Astfel, au amplificat de 20 de ori capacitatea de absorbţie a flavonoizilor de către organismul uman. Drept urmare, o bucăţică mică din noua ciocolată echivalează cu două tablete de ciocolată obişnuită, cu un nivel ridicat de cacao, în ceea ce priveşte efectul de întinerire."
Wow...Pentru a rămâne tânăr, ciocolata trebuie consumată zilnic! Până aici nimic spectaculos! DAR CU ALIMENTELE de bază care ar fi proporția?
Iar acum nu-mi trebuie nutriționist specializat ce se va chinui a-mi "spăla creierul"...cu argumentele pro!!!!
Ca să nu fiu atât de "NECREDINCIOS" aș renunța la cacao  împreună cu un platou cu fructe, multe farfurii de paste și un coșuleț cu pâine, menite să ajute la absorbția completă a ingredientului minune.
Bon apetit!
Dar judecați la rece, oameni buni!


:)
                                                                   Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu