Translate

sâmbătă, 5 mai 2012

Ghici cine va introduce linkurile inteligente....

O veste ce confirma, inca o data suprematia acestui agitat veac tehnologizat!

Facebook-celebra retea de socializare a prezentat mai mult demo-uri in care linkurile care transformă clickurile în like-uri și share-uri vor fi introduse  pe rețeaua de socializare Facebook, cu scopul de a le ușura utilizatorilor munca zilnică. Utilizatorii vor putea cu această nouă aplicație să dea like dând un simplu click pe un link oarecare.
Facebook a anunţat astfel că realizatorii de aplicaţii pe reţeaua de socializare se vor putea folosi de „linkuri inteligente", care vor transforma simplele „Like" sau „Share" în adevărate acţiuni.
Mişcarea vine pe trendul început odată cu lansarea profilului de tip Timeline, care permitea introducerea unor aplicaţii interactive. Astfel, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, promitea că utilizatorii vor putea să spună că au „Mâncat" un preparat, nu doar să-i dea „Like".
Facebook  pentru aceste tipuri de legături, numite „action links". De exemplu, în cazul aplicaţiei de geolocalizare Foursquare, utilizatorii vor putea să-şi salveze un loc, un restaurant sau o cafenea pentru a crea o listă de locuri de vizitat direct de pe Facebook.
Un alt exemplu a fost cel al site-ului fab.com, specializat în design. Direct de pe pagina de Facebook, utilizatorii pot da „Like", „Comment" (la fel ca înainte), dar pot să şi adauge produsul la favorite, prin clic pe „Fave this Product".
Ce vi se pare oare? Am ajuns atat de bine informati incat o aplicație poate sa ne localizeze involuntar, slujind Sistemul....
        
                                  Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu