Translate

miercuri, 16 mai 2012

Zeflemeaua in ritm de underground....








Cuvant explicativ la auzul stirii ca Mang a demisionat (oarecum fortat) din functia de Ministru al Educatiei

La milioane de ani de când maimuţele antropoide s-au dat jos din copac ca să-şi cumpere bilete la galerie la "marele meci" Steaua-Dinamo, am putea avea impresia că evoluţia speciei Homo sapiens sapiens a cam...încetat. Odata cu acest eveniment, in antecamera numai un om cu verticalitate (demascat de 4 ori) a ajuns ministru, rezistand doar 8 zile in functie!
Dar, vi se va parea aiurea ceea ce va voi spune in continuare... Sau poate ca nu
 Studiind strămoşii direcţi ai omului modern şi rudele sale îndepărtate, am ajuns la concluzia că această evoluţie continuă. Practic, am  analizat trăsăturile viclene ale celor de sus şi am observat o extraordinară similitudine cu Leonid Brejnev, fostul conducător sovietic.
 Tocmai când comunitatea ştiinţifică se pregatise a ma contacta i-am liniştit în privinţa asta şi i-am dat sa creada că...am mai avea de suportat!
Nimic mai fals! 
Venirea sau revenirea lor la putere nu se va solda cu modificări  ce n-ar mai putea surveni decât peste câteva luni! Din respect fata de Dvs., cititorii mei fideli voi recurge la solutia de a... arunca bomba spunand doar atat: fiinţa umană continuă să-şi schimbe trăsăturile chiar acum, sub ochii noştri!!!
 Zărindu-l pe ecran pe ministrul Mang proaspat demisionat,m-am iluminat brusc: aceasta chiar ar fi tocmai veriga lipsă, dovada supremă a continuării evoluţiei.
De unde pana unde?
Simplu si firesc...
De asemenea, faptul că Mang a plagiat cateva lucrari, traducandu-le nu mi se pare a fi o crima, din moment ce  predecesoarea dansului nu stia ce ar fi cautat ..."innot" pe la...Standford....
De aceea, cine doreşte o apropiere de normalitate va trebui sa mai astepte putin!Daca tot am deschis acest subiect, pe final vreau sa-mi exprim bucuria enorma a faptului ca vom face parte din viitorul "club select" al statelor comuniste, alaturi  de Rusia şi de China,ce... prin definiţie,  n-au trecut BAC-ul funerian cu nici două generaţii de Homo sapiens bolşevicus! 
 Sunt în stare să pun pariu că, dacă le-am analiza ADN-ul "oamenilor de sus", din varful piramidei n-am avea ce constata sau ...pierde ! Si asta, din cauza tuturor modificărilor genetice aduse de Revoluţia din 1989 în organismele de partid şi de stat, din care a făcut parte şi toti fostii profesori ce au predat si invatat si materii precum socialism ştiinţific....
De aceea,ma bucur ca aceste exemplare sunt reduse la tacere si anihilate!
Ceea ce ramane ar trebui sa fie o lectie...
Cele doua dedicatii muzicale sunt oferite "baietilor destepti", proba , marturii vii!
   Cu simpatie si nepretuita admiratie,

     Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu