Translate

miercuri, 9 mai 2012

Ziua Europei-9 Mai

 „După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11.09.2001. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS, NATIONALISMUL, rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere.„ ( … )
Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.„DECLARATIA preşedintelui masonului Valéry Giscard D’Estaing


"....Se vede clar cine face parte din U.E. Este fosta Uniune Sovietica dar nu mai are secera si ciocanul ca simbol ci steaua in cinci colturi. Steaua in cinci colturi nu are importanta daca este cu coltul in sus sau in jos cum cred unii naivi. Toate pentagramele sunt malefice. 
Sfantul Ioan din Kronstand a avut o vedenie despre vremurile din urma unde un preot satanist slujea la o masa pe care erau asezate stele peste stele. Acolo nu mai conta daca steaua era sau nu cu coltul in jos. De fapt acest lucru este o imbecilitate deoarece steaua este uniforma colturile fiind egale. Referitor la valorile u.e sa le luam pe rand 1)libertatea-diavolul este cel mai mare iubitor de libertate adica de libertate fara responsabilitate-poti face ce vrei ca nu se intampla nimic si nu dai socoteala in fata nimanui-slogan masonic si revolutionar 2)democratia-este CLAR o naivitate -de fapt puterea poporului nu exista deoarece la alegeri nu poti alege pentru ca alegi numai intre rau si rau 3)egalitatea-slogan masonic si comunist-este o minciuna-nu putem fi egali unii cu alti deoarece suntem diferiti iar diferenta nu suporta egalitatea-in orice exista o ierarhie chiar si in Imparatia Lui Dumnezeu si chiar si in iad-cel rau vrea sa ne egalizeze in rau 4)statul de drept-este de fapt statul de drepti-nimeni nu misca altfel……—nu poate exista stat de drept cat timp toate sunt controlate de fortele intunericului 5)respectarea drepturilor omului-acest slogan este inrudit cu libertatea-adica ai dreptul sa nu comentezi daca se face vreun rau si dreptul de a face orice te taie capul 6)solidaritatea-dreptul oricarui SEMEN de a se asocia numai in a face rau-daca nu te solidarizezi cu cei rai esti un om care nu intelegi progresul omenirii. Din nefericire este adevarat ca progresam rapid spre sfarsitul lumii...."


Preluare dupa un comentariu la blog-ul crestin Saccsiv 

                                                                                      Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu