Translate

duminică, 26 aprilie 2009

Update Despre cutremure, vedete si romani

ARTICOL VENINOS
cutremiur...cutremur...vedete...vedete...romani..romani...
Asa se poate reliefa o anumita fateta a tarii acxesteia...
Mai jos am expus cate ceva...asa fragmentar, aidoma unui joc de puzzle destul de bine alcatuit...
primul meu gand a fost legat de aceasta incercare pe care, Providenta ne-a ingaduit-o sa o trecem cu bine...Cutremurul este poate singura calamitate ce ar distruge totul, sau ce a mai ramas din acest Univers!
CA SA nu bat apa in piua si sa deschid alte paranteze ,doar noi depind anumite lucruri...Sau mai bine zis de felul cum ne comportam!

Noi...am creat panica singuri... Romaniiau o calitate! Se alarmeaza santem un popor credul,fricos,facem din tzantzar armasar.Ce s-ar intampla daca am trai asa "relaxati" in conditiile poporului de la "Soare- Apune"? Ma refer al japonezi...Ei nu mai fac atata caz de sutele de cutremure de peste 4-6 grade anual.
Din pacate exista postul antipopular,cel care induce voit teama in populati unb fel de "Bau-BAU" "ZERO" teve sau otv de parca ar fi platit sa semene panica de titluri de groaza si imbecili pe ecran care prevestesc...asa gratuit Apocalipsa.Acest post mizerabil care se adreseaza incultilor,nepregatitilor,credulilor,care cred ca sunt putini la numar ar cam trebui limitat sau inchis pentru modul absolut abject de a face reclama tutror acelor "categorii aparte". Ma refer -AICI SI NU MA LEG DOAR DE CEATA "aleasa" a boschetarilor sau a pitipoancelor gen Nikita, CEA a puscariasilor sau a vedetelor de rangul unui Ogica,ETC. sAU MA ROG EXISTA chiar si ceata curvelor ceva mai stilate (Magda Ciumac,etC)
iNSA mizeriea umane "prinde" rating si sta pe post de vedeta. E adevarat ca pana si cretinilor fara pregatire pe post de moderatori le face placere...
Din prostia umana si vorbele lor de nimic rostite pe ecran se deduce notorietatea. Cum asa? Simplu! Cu cat esti mai prost si mai nepregatit,mai imputit,cu atat esti tinut mai in fata...
D.M

Un comentariu:

  1. :)) Ce m-am distrat citind articolul asta! Apropo! Stiai ca au gasit-o pe Elodia? =))

    RăspundețiȘtergere