Translate

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Impresii de prin Bucuresti in Septembrie

Am revenit in Bucuresti! Vreme superba, aceleasi vedetisme si obiceiuri, cat si acel statut de invingator ar trebui sa etalez!
Deoarece, in acest oras fara astfel de abordare "cu tupeu" nimeni nu razbate!
In fine, avand si acest privilegiu de a asista la unele dintre cele mai interesante concerte de la Festivalul " George Enescu"-Nigel Kennedy si Philarmonic Royal Orchestra din Londra cat si Joshua Bell cu acceasi prestigioasa filarmonica, viata mea nu poate fi deloc plictisitoare.
In compania extrem de efervescenta a verilor mei totul are contur!Si aceasta nu o zic , asa ca sa ma "remarc" sau sa trezesc anumite chestii din interiorul meu!
Dar, daca si lor le place atat sa imbinam utilul cu placutul, timpul petrecut cu ei este un bun castigat!
Insa, un iz de amaraciune ma inunda!
Si nu e ceva legat de ceva ce ar trebui sa dau cumva explicatii!
Ci, asa cum nu ma mai stiti, viitorul e problematic!
De ce?
Nu are rost sa explic acum in cuvinte sau afirmatii ce s-ar proba deoarece nu ar fi "fAIR-PLAY" SA MA PLANG....de soarta sau de a acest destin!
Mai bine abordez acest viitor cu ceva atitudine mai razboinica." O viata-i lupta deci te lupta/ Cu dragoste si dor de ea!"
Poate ca unii se vor gandi ca acum, aflandu-ma cumva "la greu" nu reusesc sa gasesc solutii!
Solutia cea mai buna este ca niciodata nu am sa renunt,chit ca imi va fi greu sa cred ca acest viitor e unul cam innegrit!
Dar poate, cu ajutorul lui Dumnezeu se va lumina si se va face si pentru mine ceva bun, pozitiv!
Singurul regret se rezuma la perioada ce va urma, una presarata cu multe lupte si multe probe de care trebuie sa le fac fata!
Si , cand ma gandesc ca sunt si...(nu stiu de ce sau cum s-a intamplat) si profesor, mai ca mi vine sa cred ca aceasta este o aventura in plus!


Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Doamne, cat regret ca nu am fost in Bucuresti, sa-l vad pe Nigel Kennedy!!!

    Pastreaza-ti credinta, speranta si iubirea! Doar asa poti sa infrunti "necunoscutul"! http://www.youtube.com/watch?v=QUzYa-Wah6U

    RăspundețiȘtergere