Translate

joi, 3 septembrie 2009

O scurta si spumoasa pauza de...barfe

SA NU VA INTIMIFATI SAU SA VA SPERIATI!
Timp de 40 de minute am rasfoit revista presei pentru a am ...informa!
Cam asta am gasit...O vanzoleala si o barfa "la inalt nivel"...
Si cum spunema, numai câteva ziare merită rasfoite şi prin prisma modului în care au abordat scandalul interceptărilor(stiati ca ne invadeaza securistii cateodata unele chestiuni asa "modern") de la Comisia de anchetă a Camerei Deputaţilor.
De exemplu “Evenimentul zilei” pierde subiectul undeva prin mijlocul ziarului, sub “PSD şi-a adus un Obama din Congo”.Cat rafinament, ce asociatie de-a dreptul "prietenoasa"!!! Marea lor observaţie este chiar titlul articolului: “Anastase, prinsă în scandalul interceptărilor”. Sărăcuţa de ea, dar preşedinta CD nu zice nimic.Poate si-a inghitit limba...Nu mai continui ca se poate interpreta ...tendentios si destul de obscur!!!

“România liberă” este mult mai incisiva, fara a fi mai..."tare": “Juriştii susţin că înregistrările de la Comisia Udrea sunt legale”. Cu alte cuvinte, nici o problemă, totul e ok!
Cum se spune la "schema" asta-globalizare, mondializare!Pai, ce mai asteptam,să vină şi ungurii, şi nemţii, şi ruşii, şi americanii şi să-şi planteze microfoanele şi boxele. Poate se aude şi la “România liberă” ce înseamnă o operaţiune produsă de necunoscuţi şi livrată sau vândută de unii chemaţi s-o apere pe distinsa si ...destinsa Elena Udrea ce ia doar liftul in...Comisii!
Sigur, eu asa cu intelegerea mea limitata de chibit ma face sa cred că şi atacurile Elenei Udrea la adresa oricare Comisii parlamentare, adică ale unui ministru la adresa unui for parlamentar, sunt spectaculoase, democratice, legale şi de mare frumuseţe! Ha-ha-ha!Insa atentie e un ras ironic, amar nu din tot sufletul!

“Adevărul” confundă cazul “Elena Udrea” cu cazul “Elodia”. Nu e o gafa...Ambele sunt "parcate", ingropate de-a binelea dar, numai ca Elena e vie!!!
Si, ca sa inchei intr-o noua frenezie, uitati-va in continuare la tembelizor,e o terapie de ras atunci cand 'alesii neamului" se intrec in declaratii super-optim(u)iste...
Precizez ca am scris acest articol,demonstrand ca pot face "revista presei" ca un "tour de force" fara a fi perturbat.Si recunosc ca unii lucreaza asta si o denumesc jurnalism sau e mai degraba o "spumoasa" bârfă de santier"?
Va invit sa ma comentati si sa-mi oferiti un raspuns!
Oricare ar fi el!

Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. Mare dreptate...ce sa le faci...se pare ca astfel de subiecte sunt cele care intereseaza poporul...am devenit se pare un popor de barfitori, si interesati de subiecte otv-iste...trist...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda!
    Interesanta aceasta "noua" Romanie zugravita atat de bine si de real de tine , baiete!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine se regaseste natiunea romana p-aici!
    Parca le si vezi fetele!

    RăspundețiȘtergere