Translate

vineri, 8 ianuarie 2010

Avem sange! Se gaseste la supermarket...

Poate ca suna prea fantezist! O sa credeti ca am innebunit! Insa, realitatea si mintea agera a poporului yankeu nu cunoaste astampar!Cum asa? Simplu! Au revolutionat si , chit ca poate sa fie o noua si "variata" dezinformare, au facut-o public!E o descoperire ce ma intriga! Dar, NU CRED sa fie chiar atat de veridica!

Vesti bune si foarte bune pentru toti pasionatii si prieteni ai vampirilor de oriunde, in special din Transilvania! Inspirati de cartea lui Bram Stoker’s, cercetatorii de la Universitatea din California, din Santa Barbara si de la Universitatea din Michigan au reusit sa creeze in laborator sange artificial.


In principiu, sangele nou creat mimeaza caracteristicile globulelor rosii, reusind sa transporte chiar si dupa o saptamana oxigen prin organism.
 Mi se pare o mare inutilitate, intr-un fel, omul arogandu-si prea multe drepturi si crezandu-se , ca si Lucifer egalul,Divinitatii....


In esenta, calitatea cea mai importanta a noului sange de laborator este ca ar exista!
Acum sa nu credeti ca as face o reclama mascata sau as invita degustatorii, vampirii (daca mai exista asa ceva in aceste vremuri de criza) la un festin! As dori chiar sa comentez un alt aspect!
 Locuitorii planetei ar trebui sa fie alimentati cu cat mai mult sange, dar nu creat de om! Ca doar nu suntem o banca de  organe!
 Sau maine-poimaine o sa ne "delectam" si cu niste sosii,transformate in mutanti, exact cum am lua dintr-un supermarket  orice  "la promotie"?
 Sunt uluit si in acelasi timp dezgustat, cum anume si in ce grad s-a ajuns!
                                                    Zadkielix alias D.M

5 comentarii:

  1. Sunt perfect de acord cu tot ce spui
    -pacatele omenirii in general cred ca afecteaza intreaga ordine a Universului .
    Ma gandesc la cel putin 2 episoade din VT in care divinitatea vazand stricaciunea oamenilor da atentionari -foc si pucioasa peste Sodoma si Gomora si potopul pe vremea lui Noe.De fapt la Facerea ,la acel capitol referitor la potop chiar asa spune-ca ``Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele, I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ. Şi a zis Domnul: "Pierde-voi de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc şi de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut".
    Referitor la experimentele stiintifice in sesnsul modificarii climei iar sunt de acord .Chiar am preluat un articol pe aceasta tema care vb despre proiectul HAARP -de modificare a vremii ,creare a uraganelor etc.
    Ideea tot de la americani provine daca nu ma insel.Si in apocalipsa exista un verset care da de inteles ca stiinta vrea sa grabeasca Sfarsitul.
    Revenind la subiectul incalzirii globale ,sa stii ca a existat pe Antena 3 exact un documentar cu numele asta -``Incalzirea Globala ,o mare cacealma.``
    Singurul lucru care m-a pus pe ganduri in acest documentar a fost urmatorul -de ce si in trecut ,cand nu exista atata industrie poluatuare si nici defrisari ,au fost perioade de incalzire si de glaciatiune ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In legatura cu razboaiele in lumea plina de dragostea lui Dumnezeu .Multa lume crede eronat ca Dumnezeu e autorul relelor .Fie El ne corecteaza prin pedagogie (pedepse ) cand gresim , pedepse pe care oricum ni le atragem singuri ,fie noi suntem autorii .Noi creem neintelegeri , razboaie etc.
    Daca Vrajmasul are vreo contributie ?
    Da cred ca da .
    Raul domneste acolo unde e dezbinare ,unde e confuzie ,unde e rautate .
    El nu este numai vrajmasul nostru ,ci incearca sa aduca dezbinarea si intre noi ,oamenii .
    El nu este doar adversarul nostru aici si dupa trecerea noastra in cealalta viata ,ci el incearca sa ne faca si pe noi adversari in relatia cu ceilalti oameni .
    Plus nu stiu daca ai auzit de diavolii arhiconi-cei care stiu foarte bine Scriptura si care poate pe multi sa-i duca in ratacire ,inselandu-i cu interpretari false ale Cuvantului lui Dumnezeu.
    Te intreb de ce exista atatea culte ,secte ,interpretari ale Bibliei , profeti noi cu tot felul de viziuni ?
    Te intreb cum poate un om sa citeasca de ex Coranul ,sa mearga la rugaciune in moschee ,sa pretinda ca slujeste lui Dumnezeu ,dar sa comita un atentat in care mor oameni nevinovati.
    Nu cumva e la mijloc tot o inselare demonica?
    Una care te face sa crezi ca slujesti lui Dumnezeu si de fapt slujesti celui rau?
    Asta e concluzia mea personala ,nu stiu cat de adevarata e .
    PS-Felicitari pentru ca te gandesti la astfel de probleme .Majoritea nu privesc mai departe de farfuria din fata.
    Iti recomand si articolul -Razboiul ca act de cult , de pe siteul www.crestinortodox.ro .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu ne "hraneasca" cu sange de ... indivizi blanosi cu mustati si coada, ca atat le trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu evoluţia ştiinţei,însă până la un punct...ea nu trebuie înţeleasă şi manifestată greşit...
    Nu mai zic nimic...

    RăspundețiȘtergere