Translate

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Un fel de .." Lasa-ne!"


Poate ca nu e frumos si civic sa intretin acest gen de discurs!
 Insa, motivat fiind de ceea ce anume s-a tot produs pe aceasta intindere de pamant, blagoslovita de Dumnezeu si daramata , batjocorita peerpetuu de oameni, am decis sa scriu si eu cate cevace poarta mesajul din titlu!
 Va veti intreba de ce si mai ales, cui anume ar fi cazul sa ma adresez asa de necuviincios..
Intr-adevar, numai rasfoind presa centrala cat si cea locala, de pe-aici,de langa mare (bloggeristic vorbind) am descoperit ceva ce  mi-au intarit ideea ca ...alticinevae cam in plus, strns bine , cocotat insa si destul de ...incoerent, extravagant etc
 Nu o sa folosesc DEX-ul sau cuvinte pompoase in a descrie situatia ci, cu voia dumneavoastra as dori sa va amintesc (sau reamintesc) de acea declaratie a "ilustrului" sef, conducator de afaceri (de tip  mafiotic,ce controleaza un oras ca si Constanta) cu privire la ...odihna domniei sale.
 „Dorm foarte bine noaptea. M-am obişnuit de cinci ani de zile”....
   Cu ce anume as continua, oarecum fara de sens, la o prima vedere?
  Nici pe departe...
 DACA acest cameleon, aceasta hidra ce se da un bun samaritean (insa, acolo, in suflet ramane tot un FARISEU aprig, dornic dupa castig si notorietate)  va avea macar o data bunul simt sa nu mai minta (dovada e aici):
 

 Atunci...anumite lucruri se pot uita, se pot ierta!
 Pana atunci, Constanta nu inseamna Republica Mazare sau vice-versa!

 P.S Am dorit a scrie aceste randuri, nedorind sa ma constitui intr-un dusman declarat, intr-un viitor candidat (sau mai stiu eu ceva...) Ci doar ca un simplu constantean ce, mai presus de ceea ce se stie(din toate canalele mass-media), incer sa inteleg ce miscari se produc!
 Si, garantez ca se vor produce in viitorul destul de apropiat!
 Deoarece, cateodata, ca si in vremurile mitice, vremurile biblice, glasul tutror minciunilor si nedreptatilor nu poate sa continue sa acopere si sa domneasca etern, fara a fi tras la raspundere , scuturat( nu de-alde mine, un comentator, un pardalnic, un tanar, un blogger) ci de Acel Dumnezeu ce stapaneste Cerul si Pamantul si, ofera intotdeauna raspunsuri la orice!
 In incheiere, in loc de concluzie, tin sa scriu si sa spun ca aceasta lectie ne-a fost oferita si noua, locuitorilor tomitani, deoarece, numai prin rabdare am inteles ca , cei ce s-au perindat pe la conducere, cei ce s-au dat miei (insa sunt lupi flamanzi), cei ce promit marea cu sarea (dar nu se vede mai nimic) sunt de fapt doar o cale de a deveni (surprinzator) MULT MAI INTELEPTI (...daca imi permiteti sa va cataloghez in asemenea maniera)

  Toate cele bune si sa auzim pe viitor numai si numai de bine!

                                                            Zadkielix alias D.M

5 comentarii:

  1. Cu un astfel de discurs dai dovada de civism. Adica iti pasa de ceea se intampla in urbea ta si dai dovada de atitudine! Nu putem fi preocupati doar de muzica din cluburi sau de viata noastra privata, ci de intreg contextul in care traim! La buna recitire, Zad!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu am susţinut ideea că "trebuie să fim schimbarea pe care ne-o dorim"

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite cum se rupe in figuri... :))

    http://www.youtube.com/watch?v=rt_5g2jWfx8

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Mazare si-a creat o imagine bunicica pentru mine...
    Ceea ce mi-a placut la dansul a fost faptul ca fiul sau,Raducu,nu este un "copil de bani gata",asa cum sunt majoritatea copiilor de acest gen...
    Din ce stiu eu,a reusit sa faca lucruri destul de bune pentru Mamaia...Bineinteles ca multe dintre promisiunile sale nu sunt duse la bun sfarsit...da' na....

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt Papillon. Mai semnez si ca La Rose Jaune. Am uitat sa iti spun ca am si eu un blog personal ("Mahmuri intre fantome" este de echipa):
    http://larosejaune.blogspot.com

    Poate iti place. E pentru cei sensibili. Si un om care manuieste vioara este cu siguranta...

    RăspundețiȘtergere