Translate

duminică, 18 aprilie 2010

Zvon cu giboni

Modul inedit în care vede lucrururile l-au făcut celebru pe G B. Personaj mai mult decat controversat, in continuare rezista in aceasta stare totala de apatie ce se prelungeste inutil
 Acum avem si cenusa si drumuri inchise
 Dar, sa revin la giboni. Aceasta specie unica si rara e pe cale sa nu mai intre "in grafic"
 De ce oare?
 Pai e simplu...Nimeni nu e sortit sa dainuie! Nici macar o noua smecherie, un nou tertip sau o "savuroasa" insinuare nu-l poate ierta, nu-l mai poate ingadui!
Acesta recunoaşte ceva!Una  că el respectă şi regulile lui Dumnezeu dar şi pe cele ale...Mamonei denumite stiintific "Mafia", încă o contradicţie în termeni specifică lui.
"Marian Iancu a respectat legea şmecheriei, nu mai am nimic cu el. Nu ştiu dacă el crede în Dumnezeu, dar cel puţin joacă după anumite reguli, îşi vede interesul propriu. Mitică nu respectă nimic!! În România nu există bărbăţie, este o ţară de "găinari". Am strâns 4 semnături ca să convoc Adunarea Generală a Ligii şi să îl dăm joc pe Dragomir. Noi, Unirea, Rapidul şi Ceahlăul. Alţii mi-au promis că semnează şi nu au semnat. Am vorbit cu Marin Condescu şi a zis că e de acord şi că îmi trimite fax. Nu mi-a mai răspuns două zile la telefon. Badea, de la Dinamo, la fel: a zis: "Dom' preşedinte, iau masa cu Gorbaciov şi vin să facem planul de bătaie"; n-a mai dat nici el vreun semn. Cum să mă lupt cu Dragomir, dacă el nu are niciun Dumnezeu?! Cu Iancu mă bat cu toate armele, pentru că el respectă regulile, Mitică nu respectă nimic. Eu sunt cel mai cuminte om, respect toate legile. Respect şi regulile lui Dumnezeu, respect şi legile mafiei. Dacă am afaceri cu mafioţi, joc după regulile lor, mă adaptez acelor reguli. Mitică nu e nici Corleone, că ăla avea reguli!, a declarat Gigi Becali la GSP TV.
  Daca aveti comentarii, nu va sfiiti sa le asterneti in scris!
 Nu de alta, dar s-a ajuns prea departe cu acest circ, cu aceasta balacareala si goana dupa functii!


.....
                                                                     Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Atata mojicie in pseudofotbalul asta de la noi incat cred ca am un an de cand nu mai urmaresc meciuri ca inainte. Macar de s-ar fi balacarit intre ei, dar sa fi fost meciurile frumoase, dar nici asta nu mai vad. Era o placere sa privesc Steaua jucand in urma cu 3-5 ani, era minunat sa plang cand treceam de optimi la Campionatele europene sau mondiale de fotbal. Intre timp toate simtamintele aceste au disparut pentru ca interesul poarta fesul.
    Nu ne ramane decat sa rabdam sau sa ne rugam...
    Efrem Sirul sa ne apere

    RăspundețiȘtergere