Translate

luni, 22 iunie 2009

Avem de toate

Da...chiar avem de toate...
Avem talent(e) care musteste in cantitate nedefinita...Citeam, evident la locul de munca despre cum este cand ai idei grotesti si le poti pune in aplicare, fara sa ti pese.De altfel, ei-alesii neamului nu mai poseda asa ceva de foate multa vreme.
Dar uitati care este "of-ul" meu azi...
Un cor de 15 copii, începând de la 6 ani, a avut de cântat timp de 12 ore. Tâmpenia, desigur, n-are nici o relevanţă artistică.Stau si ma intreb asa, ca un proaspat masterand in arte, de ce naiba le-o fi trebuit asa grandomanie si ce au patit acestia, micutii in caz ca nu se supuneau?
Este doar ambiţia stupidă a organizatorilor ca - prin chinuirea micuţilor - să stabilească o “performanţă” înscrisă în Guiness World Record...Asta e de la sine inteles. Ne-am profilat, în lipsa unor performanţe tehnice, economice, sportive, pe astfel de “competiţii”.
In Bucureşti, Moş Crăciun a fost multiplicat de 4.000 de ori. Cel mai lung cârnat, cel mai mare cozonac, cel mai greu tort au aspirat şi ele să intre în Guiness Book alături de mâncători de râme şi de saltimbanci.
Ca sa nu ziceti ca nu avem mai nimic...
Avem de toate...
avem chiar de toate!

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Eu nu cred ca i-a chinuit nimeni. Au intrat ei singuri! Romanu` ar face si pe dracu` in 4 pentru bani! :|

    RăspundețiȘtergere