Translate

luni, 22 iunie 2009

Ghicitoare noua

Cer e neagra,cand sta caraie si cand merge zboara si are pretentii de "luminat"?

Daca ajungeti la un raspuns va rog (foarte) urgent sa va adresati Departamentului de Suti si Infractori Versati din cadrul Structurilor Puturoase de Stat (degeaba) in scris (nu pral...)
Ca sa va luati premiul cel mare (trebuie sa precizati mai intai cat "devotament " aveti fata de "egalitatea raselor") va rugam sa nu va pierdeti cu firea daca va veti pomeni "premiat" fara de bani in contul bancar sau chiar fara de "putere" in numerar..
Aceste inerente "surprize" se pot rezolva numai daca (veti alimenta gras acest Departament) sau va veti inrola voluntar la munca de strangere de fonuri de "ajutoare" ale Putorilor catre Stat, prin regimul pacalelii on=-line.
Sau sa asteptati asa inchisi de multe alte chestii in celula? Intre noi fie vorba dragii mei cititori sa nu va mire faptul daca o sa va pomeniti ca tiganul(oops..."rromul") cel "prea-intelept"...de Vanghelie vrea sa va invete carte si va lua ore de mediatie transcedentala , fara sa tina comt de Reglementarile Haos@Co provenite de la MinistErul Invatamantului incet@degeaba finantzat...

Pe final vreau sa va mai asigur de tot "sprijunul" si..."suportul" acelora ce au sau or sa aibe grija de dv..Nu de alta daca va mai interveni vreun alt "eveniment cosmic" sa nu ziceti ceva...Daca apare o noua criza o sa mancatzi oua de cioara sau o sa va rugatzi sa scada rata natalitatea viitorului "de aur" si de multiple behaituri melismatico- manelizante ale Rromeniei?
FITZI DAR DESCHISI si raspundetzi la aceasta provocare lansata de unul ca mine...Macar acum!!!

Zadkielix alias D.M

2 comentarii: