Translate

joi, 11 iunie 2009

Lumea SI Nimicul

Ce-ar putea fi spus despre nimic? Nimicul are si el DINAMIZAREA LUI POATE CA E BINE ASA...Nimicul are si el nuantele lui.
Nimicul poate fi mina alora care i-au dat o sansa oricaruia.Se afirma, se lanseaza, se discuta se materializeaza se dispune si se infunda...
Se disipeaza!
Nimicul poate fi dorinta de a zbura prin acest univers.
In schimb as transmite numai stari de bine unora si cate ceva atitudine unii au aceasta vocatie a NIMICULUI si cu ei in frunte "o sa avem victorii multe" fara de care NIMENI cu tot cu "PRIETENII" SAU dusmanii SE pot afirma prin toate posturile de conducere ca si cel din postul de primar al Capitalei.
Doua anchete despre nimicuri cititi in Catavencu si in Evenimentul zilei.
NUMAI AICI http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/854527/Sorin-Oprescu-un-an-de-malpraxis-la-Primaria-Capitalei/

Nimicul e o categorie estetica ce tace si face vraiste din Capitala: mizerie, ciini singuri, vagabonzi, nebuni, gropi, noroaie, strazi desfundate, centru istoric din epoca de piatra politisti vigilenti si multi banditzi...
Nimicul e ceva aparte! E cumva din aceasta fiinta neaosa. Poate nu exagerez dar se complace ca si intr-o perfida organizatie ce lasa in pace birocratia, spagile, prosteala.
Nimicul ne dicteaza asa cu stil: “Asa trebuie flacaule! Asa trebuie, barbate! Fa-ma din ce in ce mai mare pe mine, Nimicul! Iar din nimic imi scot un BMW ultima clasa ,eventual asortata si cu o prezenta feminina de sta pisica-n cap. "
Ca sa moara dusmanii ca nu au nimic..Deh asa specimen sunt...
Bineinteles asa e frumos...
Generatia asta asa este...Fara dubii...
Nu ma aseman lor....
Asta nu inseamna ca din acest NIMIC nu-mi doresc sa evoluez...
Si sa scap de aceasta plaga denumita saracie, rautate si prostie ce se afla in forma macra, pura in Mania cu Ro!

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. NIMIC frate nu se poate face fara o idee buna, un scop bun si definit in viata si oameni care sa te incurajeze si sa te sustina (as zice permanent-dar stiu ca e fals...) cate odata in ceea ce vrei sa ineprinzi!
    Ceea ce ai scris tu este CEVA... nu NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere