Translate

sâmbătă, 20 iunie 2009

Despre "Iude'" si..." Mantuitorii" din politichie

Oficial, liderii social-democrati s-au intalnit, vineri, in cadrul Comitetului Executiv sa stabileasca daca mai raman sau nu la guvernare.... Pana acum nimic interesant sau demn de a fi scris.. Insa, in Mania asta se face show! De fapt, toti acesti "rosi"i din toata tara s-au adunat la Targu Magurele sa-si bata capul si sa pun la cap o strategie prin care sa scape de...(nu radetzi) "Iuda de Basescu".

"Suntem aici sa ne batem capul sa scapam de Iuda asta de Basescu, ca asta e cel mai rau", este planul lui Mazare(nimeni altul decat edilul Constantei, wow!) de inlaturare a lui Traian Basescu.

Declaratie in exclusivitate

"Ce e asta Prima Casa? A venit Boc cu vrajeala asta. Pai cum il las eu pe Pogea, cand am jumatate din Guvern, sa faca bagabonteala asta? Astia cum ajung ministri de Finante, cum sunt foarte destepti", a adaugat Mazare, citat de Realitatea Tv.

Mazare nu este singurul care a pus piciorul in prag in cadrul CEx, ci si liderul Mircea Geoana, care a sarit a declaratii: "Videanu, cand respira, vrea sa faca bani", "Boc nu are habar de economie", iar "Pogea este adunat de pe drumuri".
Un adevarat si real show!

Liderul PSD a uimit audienta cu aprecieri la care, cel putin in public, nu da impresia ca s-ar deda: "Suntem in spatele lor. Tot timpul reactionam la Basescu. Este gresit din punct de vedere strategic. Cand vorbeste Videanu, in spate e un business.

Cand respira vrea sa faca bani.Cata traire pesedista...Cat elan patriotic de esenta bolsevica!!!
E asemanator acelei zicale" Prinde orbu scoate-i ochii!" cu amendamentul ca mai sunt si alte lucruri vraiste la chestia asta!
In schimb, fara sa tin cu vreo tabara(ca toti sunt o apa si un pamant!), nici macar "micutul" Boc habar nu are de economie.
In schimb, limbajul acestor frustrati ma uimeste si...culmea ma distreaza! Nu degeaba domnul Pogea e adus de pe drumuri....Poate ca astfel se stiu ca exista "mancatorii" de ...in lumea "colorata" si plina de neprevazut!
Nu cumva ei se simt mai...expusi (ca sa nu scriu si sa cred ca ar fi vulnerabili din punct de vedere public?)
Poate ca aceasta e moda...Sunt slabi...Sunt tari... Hai sa-i atacam.

Presedintele Senatului a trecut, insa, de la colegii de guvernare la planuri pentru prezidentiale si si-a dres din nou discursul: "Va trebui sa facem o analiza foarte serioasa pana la inceputul lui septembrie, pentru a putea sa vedem daca o schimbare strategica din pozitionarea noastra in cadrul guvernarii este un lucru pozitiv sau nu din punct de vedere electoral.

Nu existam ca structura distincta, nu avem propuneri distincte, nu stim sa comunicam politici alternative distincte, suntem o masa amorfa in care Boc comunica in numele intregului Guvern".

"Din punct de vedere al realitatii economiei si a ceea ce numim economie reala, lucrurile arata azi greu, dificil. Aceasta inrautatire a situatiei social-economice a tarii il afecteaza electoral in primul rand pe Traian Basescu, considerat de majoritatea populatiei ca fiind principalul responsabil", le-a spus Geoana pesedistilor.

Geoana nu a ezitat sa-si arate nici nemultumirea fata de imaginea pe care si-au facut-o ministrii social-democrati. Potrivit acestuia, ministrii PSD sunt peceputi ca o masa amorfa, care nu stie sa comunice, iar o decizie privind colaborarea cu PD-L ar putea fi luata in septembrie.

"Va trebui sa facem o analiza foarte serioasa pana la inceputul lui septembrie, pentru a putea sa vedem daca o schimbare strategica din pozitionarea noastra in cadrul guvernarii este un lucru pozitiv sau nu din punct de vedere electoral", a adaugat presedintele PSD

Printre cei mai vocali pesedisti s-a numarat si presedintele de onoare Ion Iliescu. Daca pare ca nu dadea nici 2 bani pe parerile "Prostanacului", se pare ca in spatele usilor inchise lucrurile stau cu totul altfel: "Sa fie tema primei intalniri a Consiliului National si echipa guvernamentala sa se prezinte cu o concluzie la sase luni de la guvernare. Ce concluzii pot fi trase?" Mircea Geoana a raspuns: "Nu as face toata guvernarea ca se intorc si pe noi. As face pe politica economica".
Dupa cum se vede SI SE POATE CITI ACEST BARONEL CU ETICHETA DE "BAIAT BUN"- Mazare de Constanta habar n-are cine a fost Iuda... Dar acum a reusit si a scos si el ceva pe gurita ca sa afle lumea ca este combativ la adunarile de partid.
Stau si ma cufund cateva secunde .... Daca Basescu este Iuda atunci apare intrebarea: cine este Hristos pe care l-a vandut Iuda (adica Basescu)? O fi din acest partid rosu? O fi vreun allien ca de-alde Geoana sau Vanghelie NU PREA SEAMANA SI NICI NU RASARE!
Hmmm...Poate-poate...Poate ne spune Mazare...sau sa taca pentru totdeauna...asa ca nu vreau numai eu ci si o oarte de rebeli din acest oras care nu-l merita!!!
Nu cumva a ajuns sa se creada chiar vreun Mesia care sufera patimi datorita lui Basescu! Culmea tupeului...e asa cum s-ar spune despre mine ca as avea ceva cu vreun om "de bine" si "sfant" ce m-a iubit si ma iubeste in continuu...
Si voi incheia apoteotic cu un ADEVAR...Nimeni nu mai vrea sa admita ca Mazare a fost ca in "vremurile acelea bune"...adica un pic high(in limbaj mai comun ceva cam drogat)
Nu cumva pe n.e.m.e.r.n.i.cii astia ii intereseaza cum sa scape de Basescu si nu cum sa iasa tara din criza? Rusineeeeee!!!

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Nimeni nu poate sa ii schimbe! Astia sunt din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cumva asta "suna" asa, mai neoficial si chiar neorotodox...ca si cum le-am spune.." Lasati-ne in pace!"
    MERITA DIN PLIN!!!

    RăspundețiȘtergere