Translate

sâmbătă, 27 iunie 2009

Constatare dureroasa

Am ajuns sa scriu numai si numai despre aspecte absurde, negative...De ce? Doar nu sunt un model , dar nici ultimul boschet aflat in viata...
Constatand ca mai am o multime de lucruri de realizat, nu voi ceda NICIODATA!
Instinctuali şi vicleni,OAMENII SE TRANSFORMA...tIMPUL POATE SA-MI DEA DREPTATE! Nu mai doresc sa lansez provocari...Dar nici nu o sa devin vreodata o Iuda moderna, un pres sau un izvor de informatii pentru te miri cine ...
Am experimentat destule...Si mi doresc sa continui pe aceeasi linie! Nu de alta,dar cei ce au pretentia ca "ar tine cu noi" sunt de fapt niste parveniti,asemanatori cu acele creaturi sau animale politice de rasă indigenă,ce si permit absolut orice!!
Am o noua propunere...Nu trebuie sa i faultam, asa la psihic?
Ca doar nu s eterni? Am avut de a face cu atatia sefi (politicieni, oameni "de cultura" din oras ) ce nu mi-au facut nimic, poate doar mi-au pus o piedica..
Asadar LANSEZ acum moda de a le da in nas...tuturor politicienii noştri de-a dreptul penibili ce s-au grăbit să tragă TUNURI SAI SA-SI faca astfel un nume..
Afara cainilor, nu e locul vostru aici in aceasta tara! Asa va spun nu numai eu, un mare...nimeni ci toti cei ce simt si cred asta!
Asa va spun si va scriu eu,precum democratic sau popular,ca NU mai aveti ce cauta p-aici ca pana si copii rad de voi! Daramite acei intelectuali jigniti de atatea si atatea ori, umiliti, batjocoriti!
Prea ne trattati ca pe niste carpe ca la xerox ...Mai bine va uitati la voi, putrziciuni ambulante! Si ca sa termin cu voi, o sa aibe grija Creatorul...uite aşa...
O sa ma rog să va rasplatesca si sa va lipească cu flegme subţiri în frunte şi pe sediile de partide, avînd grijă ca orice declaraţie ce va umplea gura de rumeguş să conţină termenii respectivi....
Ca dedicatie, ascultati Parazitii!
Nu contează cît de corupt, de mincinos, de hoţ, de idiot, de jalnic eşti, atîta timp cît te numeşti democrat toate pier că fumul, pentru că vorba ceea: dai in mine, dai în democraţie şi asta-i deja blasfemie!
Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. De ceeste o intrebare ce mi-am adresat-o si eu, la finalul acestei tristeti ce ai aratat-o...
    Te inteleg perfect...Si eu traiesc in acest loc...Cunosc bine cume este viata, dar niciodata sa nu deznadajduiesti,Zadkielix!
    Lupta!O viata ai in fata!

    RăspundețiȘtergere