Translate

vineri, 26 iunie 2009

Mita si spaga-definitii constantene

Mita..Constanta 39...
Nu va inspaimantati nu e deloc un titlu de film ci o noua capodopereta a unor opameni ce se "dau" cu Legea...Chipurile....

Am si o mini-dedicatie adresata si agresata acestora...

ŞTIU DE CE DUŞMANII NA-U VALOAREA MEA
CĂ AU CAP DE TINICHEA
ŞI UN CREIER MITITEL
FĂRĂ NEURONI ÎN EL
.............................................................................
Au luat "copoii" urme de sange,cu nesat. Cam asta se implanta in Mania cu Ro ...
De ce? pare o intrebare prea ridicola, nesimtita de-a dreptul...De-aia e acel ecou ce strabate adancul ca un strigat de lup ultra-flamand afdulmecand ultima ciozvarta insangerata din staulul, pradat de acum ceva timp de alti confrati ai acestui personaj!
Da de unde credeati ca va transmit asa ceva?> Ca doar nu inventez calomnii la adresa "organelor" Statului-vorba aceea"Siguranta si Incredere"...Ca tot imi sunt atat de dragi si mi-au facut atat bine, ori de cate ori m-au mirosit si prins in pozitie (evidenta sau nu ) de ...off-side!
Unde? In Constanta, orasul si patria atator mafioti si baroni locali, in orasul clanului Mazare, in care orice e posibil, fiecare e un adevarat pion dar totul se invarte in functie de aerele de grandomanie si opulentza a stimatului primar Radu.
Ca doar, el are Bentley achizitionat din sudoarea multor ore de nesomn si grijui, din acea zbatere pentru si catrre cetatenii (de altfel ...foarte insensibili dar...usor manevrati cu fel de fel de "pomeni electorale")...
Inm acest areal totul este subordonat acestei Institutii de drept...Eram sa notez si stramb, dar din acel deosebit respect fata de "gradele" in plus (nu e cald inca, va fin poate un parjol in lunile urmatoare) am sa va povestesc cam ceea ec am inteles din acea stire "infama" si destul de compromitatoare ce nu face cinste acestei caste...
Ca doar, oamenu suntem!Fiecare are dreptul la o alta sansa...

Cred ca de fapt dracul de politist nu e chiar atat de negru si era vorba doar de anumite legi ce le aplica...Bineinteles ca mai sunt si cativa cu statut de ...domni(rari, poate chiar prea rari!...Insa, stau si ma intreb asa, ca un mic pieton(pana acum m-au picat de 4 ori la sala), de ce nu s mai buni ca ei?
De ec oare ei se cred mici dumnezei 'de intersectie" si mai si darul "iertarii" transpus in destui arginti?
Daca 39 de copoi au fost arestati, cate exemplare mai are Politia Rutiera Constanta?

Un caz incredibil!! Nu e o gluma! Simplu...Parca ar suna asa direct...39!! Si astia nu sunt nu stiu ce borfasi de prin mahalale, sunt chiar oamenii PLATITI din banii nostri sa ne apere(chipurile), sa ne protejeze! Daca extrapolam la nivelul tarii, va dati seama cum stam la capitolul "siguranta si ordine"?! Dar la capitolul "coruptie"?
Nu stiu ce sa mai cred...Atunci cand am picat acel examen am fost suparat pe mine...Acum, parca acea rasplatire de a ii sti "cu ocaua mica" ma face (nu sa ma bucur de raul lor) ci sa multumesc Cerului ca exista si aici acea dreptate si pronie Diovina..
Vi se pare prea mult? Nu exagerez deloc daca si ei au atata cap...cat le lipseste acelora ce sunt cu adevarat "greii" in varful piramidei!
Nu stiu cum sa-mi exprim acel sentiment ca "uite ca e posibil" si "viata v-a intors!" incat dati-mi va rog vie sa ma extind asupra acestui caz destul de clar!
Am o idee..Ar trebui publicata lista ca la bacalaureat? Poate atunci o sa avem sansa unica de a vizualiza daca si "umilii" nostrii politisti de cartier sunt admisi in marea MAFIE A LU MAZARE. Ce nu stiti..... sunt o gramada de scandaluri intre interlopi si chiar nu exista si printre ei nici un vinovat. TRAIESTI BINE doar daca esti POLITIST?
sE PARE CA DA...
Ar cam trebui sa oprim aceste supravegheri ca raminem fara politisti . TOTI, !!! TOTI!!!
Si nu mi-ar parea rau!!!De ce? Pai, cu o marja de 0,000000001... au intrat in politie avind in minte ca vor face bani ... E ca o competitie intre ei , cine isi ia masina mai tare , cine isi face vila mai si mai , cine are nevasta mai aurita, cine are amanta mai focoasa etc etc .. Asa exemplu sa ni-l livreze?
Mai bine lipsa!Cam asta este mentalitatea transmisa din generatie in generatie in circulatie....
PE FINAL AM SA VA TRANSMIT CATEVA LEGI, ca un fel de "Table ale Legii" asa cum se practica in Institutia aceasta destul de aratoasa ca prezenta dar gaunoasa in continut....

1 Fii strident. Luptă cu toate mijloacele impotriva discretiei.
2. Nu te gandi la ceilalti. Fii egocentric.
3. Pătrunde pretutindeni. Nu te lăsa marginalizat.
4. Fă prozeliti. O să vezi că nu e foarte greu.
5. Batjocoreste lucrurile grave. Practică persiflarea mai ales cand nu e cazul.
6. Arată-te opac la argumentele celorlalti. Eventual refuză-le dIN PRINCIPIUo.
7. Caută mereu prim-planul. incearcă să fii contaminant.
8. Evită să-ti pui intrebări. Drumul tău e unul al certitudinilor.
9. Convinge lumea să se plieze pe setul tău de non-valori. Nu accepta compromisuri.
10. Nu uita că marele tău dusman e bunul-simt. Combate-l cu fiecare gest si cuvant.

Asa sa -mi ajute prostii care imi cotizeaza si ma alimenteaza...in vecii vecilor Amin!"

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. :)) Foarte tari legile astea...
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum ii stim pe aceste hiene...polismenii,tatucii nostri,n-o sa-i afecteze prea mult.LEGILE sunt obiectul"muncii"lor;stiu ei cum sa le trateze...totusi pe EI se bazeaza PUTEREA.Bravo tinere ai sesizat esenta...Dar ai grija ,te pot pica si a5-a oara.

    RăspundețiȘtergere