Translate

vineri, 19 iunie 2009

NASA se pregateste sa bombardeze Luna

Aceasta stire m-a facut sa cred ca numai unii au ...toate "tiglele" corect si ordonat asezate....pe casa...

NASA va lansa joia aceasta o nava spatiala fara echipaj ce va avea misiunea de a trage o racheta in suprafata inghetata a Lunii, provocand un nor de praf ce va fi vizibil de pe Pamant.
Pana aici nimic interesant, cateva efecte pirotehnice, ce mai...un mizilic...

Insa, aceasta pseudo- distractie cu rol de misiune are rolul de a stabili daca satelitul natural al Pamantului contine apa, in urma analizarii norului de praf provocat de explozie, potrivit ziarului The Telegraph.

Satelitul de observatie LCROSS, ce va fi lansat joi de la Cape Canaveral, va lovi suprafata Lunii cu o racheta Centaur, ce va zbura (daca il vor tine...osiile si toate balamalele) cu o viteza de doua ori mai mare decat cea a unui glont.

Un spectacol ni se pregateste! Oameni buni minunati-va!
Tot asa cum acesti "intelepti" oameni de stiinta sustin ca explozia va produceceva. Daca nu pagube macar va dinamita si va antrena un nor de praf, gaz si vapori inghetati de apa, ce se va ridica pana la o inaltime de aproape 10 kilometri, urmand apoi sa fie atent analizat de nava pilotata de la sol de cercetatorii NASA.

Satelitul va fi insotit si de un alt aparat, care va orbita in jurul Lunii timp de un an si va cartografia suprafata planetei, cautand locuri potrivite pentru aselenizare.
Doamne Dumnezeule, oare cat de redusi sa fie acesti oameni ca sa creada ca ar exista conditii prielnice pentru a trai pe aceste corpuri ceresti lipsite de orice fel de urma de viata sau resursa?

Acum insa vine partea cu "schema"...Asa cum spera aproape fara a da inapoi,daca experimentul va avea succes(pun pariu ca il vor falsifica, in pofida unui esec catastrofal), apa gasita(???) va putea fi folosita pentru aprovizionarea unei viitoare baze pe Luna.

Misiunea de joi, care a costat 583 de milioane de dolari, va fi prima de acest gen a NASA dupa un deceniu....
Ca sa stiti cu cine ati avea de a a face...
In rest, sa ma ierti Dumnezeule daca ma leg de acesti oaeni ce isi dau silinta de a cauta NIMICURI si se preocupa e acestea si nu-s ca mine observator, un pierde-vara si un critic (destul de) atent a ceea ce vor sa intreprinda!!!

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Succes americanilor si tuturor celor ce cred in Duhul MARILOR, zana Maseluta si celor asemenea lor...
    In rest sa papati bine capitalul...De apa sau altceva va ASIGUR ca nu o sa dati in vecii vecilor!
    "Doamne Dumnezeul cat de minunate sunt lucrurile pe care le-a facut Mana Ta!"(Psalm David)
    "Nu este Domn al mortilor ci al viilor!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata a fost creata de Dumnezeu pentru oameni...insa omul ori cauta extraterestrii sau alte resurse inexistenmte, ori se considera mai inteligent, mai interesant si scormoneste pierzandu-si anii, sanatatea si energia pe nimicuri...
    Ca bine zici, Zadkielix,asa ceva NU se va arata niciodata,...Poate doar o explozie sa avem in scurt timp. Asta ne-ar cam lipsi!Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere