Translate

luni, 22 iunie 2009

Ridzi un basm fantastic

A cam fost odata ca niciodata, pe cand Mania cu Ro se intindea de la MAREA NEAGRA PANA IN CAMPIA PANNONICA, DE LA DUNAREA CU TREI BRATE PANA IN ALBASTRUL MOLDOVEI DE vORONET SI HRISOAVELE DE PUTNA niste creaturi deosebit de interesante.
Ca deh...nimic nu e mai adevarat decat acestea ca sa ne "faca" viata pigmentata si chiar sa ne "salte" inima ...sau restul de organe ce le-am mai detine in fata unor asemenea PERSONAJE SMEKERE,pline de imaginatie si tupeu nesimtit!!!
Si cum va spuneam, in acest land cu multe atractii salasluiau si niste harpii ferchezuite, pline de vorbe si declaratii "dipomate" ce maniPULAu toata audienta prin stratagemele "ieftine" dar extrem de sigure si eficiente ale domniilor sale.
DE EXEMPLU, PE SUME ENORME (ACELEA CARE mai exista) ei organizeaza calatorii si spectacole ce se bazeaza pe sume si materiale de "high-class" ce ar oferi doar acea spoiala unui popor de orbi, de natafleti sau jegoderme stilate asemeni pitzipoancelor aflate in "calduri" sau cocalarilor dornici de "senzatii tari!"
Mai,aceasta creatura , de fapt o copie a multor "reusite" fake-uri m--melle (sau ce-o fi, eu promit ca nu ma bag si nu ma intereseaza DELOC subiectul) Ritzi-Pitzi cu
o machiavellica manevra a incercat si chiar i-a "iesit" figura (balcanica de Buftea) sa ne prosteasca...Pe bune!!!
Pai cinci scinduri si-un cort tiganesc au ajuns sa coste ministerul Miscarii Cu Talent(e) in Aer Liber aproximativ 75.000 de euro...Sublim, eternul feminin niciodata nu trebuie desconsiderat!!!
Ca sa fie legal si sa nu sune a.."preacurata" delapidare aceasta "sfanta" a decontat 35.000 de euro pentru Pepe si doua formatii muzicale -Vita de Vie si Dan Bitman-un autentic mizilic, ca sa inmoaie gura prostilor ce mai latra sau realizeaza cercetari, studfii de caz!]
Insa, fara sa ajunga la un anumit numitor, intrebarea basmului persista...Nu se traduce cu "unde sunt merele de aur" sau "sabia Fat-frumosului cea vrajita" ci s-ar traduce cu textul de " Unde sint restul de bani?"
Tupeu, nu gluma !
Acest lucru, nu se nastea daca nu intervenea si "jucatorul" un pic mai afumat, strategul Carpatilor, un fel de Frankestein varianta mai dumb ce, manat de unele interese personale ale Partidului Portocaliu al Dracilor Liberi a incercat ca prima reactie sa minimalizeze acest episod.
Dar mai ales acum ca, marele conducator are o gramada de saltimbanci ce vor acoperi toate probele deoarece "totul e posibil!"
Nu de alta...gasca aceasta unita cu interesele oculte ale tuturor "templierilor" se pot concentra si, asemenea unui Houdini aflat in zi de gratie (fara de greatza) va realiza magia de a o vedea pe Rizdi (ce nume de..pi**a) sa fie asemeni unei vestale...
In schimb totul se va musamaliza si fiti atenti sa nu care cumva sa fie intemnitati "dusmanii poporului" si sa-i crucufice cat si sa le crucifice intentiile de-a dreptul perverse!
Si am incalecat pe-o sa,
Fara Rizdi antigagica mea
Si v-am livrat bomboana
Mult mai tare ca vergeaua...

Aia care sa nu ma atinga si pe mine...
De la GARDA....
ha-ha-ha

P.S
Dedic aceasta creatie tuturor rebelilor cat si pupicuristilor din toata aceasta tara... Nu de alta ca sa fie stiut ca nu sunt o...masa neglijabila!!!
In schimb am sa le dedic ori de cate ori si mai mult decat atat ca sa se stie ca Dany nu sta degeaba si ii reneaga pe toti prefacutii ce stau peste lucrurile plamadite si scrise cu mii de mii de euroi si peste aplaudacii timpiti din aceasta mult prea linistita tara...
Respectele mele tuturor...

Un Povestitor Zadkielix alias D.M

4 comentarii:

  1. De unde ai atata imaginatie? De ce spui si scrii numai despre unele lucruri care altii se feresc?
    De ce esti atat de transant si spui lucrurilor pe nume?
    Un raspuns cred ca ti se potribveste , Zadkielix-pentru ca esti deosebit, sincer si nevirusat!!!
    Tine-o tot asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te respect, frate! Ce mi-ar place sa ajungi presedinte macar pentru o luna! :) Ai face curatenie printre "puteri" dar si in sens propriu...ma uit la strazile aste asfaltate si "re"asfaltate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent! Nu te cunosc atat de bine, dar m-as inscrie cu succes in galeria aia a Rebelilor si m-as lasa condus de unu ca tine! Promit!!!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia uite cati sustinatori ai!
    S-a dus "pe apa sambetei" campania mea de transformare a "rebelului"! :))

    RăspundețiȘtergere