Translate

vineri, 26 iunie 2009

Stire Incredibila

Aceasta stire , mai devreme sau mai tarziu va face cu siguranta Ocolul Pamantului!!!

Un vagabond din SUA este chemat in fata tribunalului din San Mateo dupa ce a lovit in fata cu un skateboard un partener de conversatie, vagabond si el, pe care nu a reusit sa il convinga de adevarul spuselor sale.

Cei doi au avut o apriga controversa pe teme de fizica cuantica, sustine acuzatul, Jason Everett Keller, in varsta de 40 de ani, informeaza San Francisco Chronicle.

Barbatul a recunoscut in fata judecatorului ca a intervenit in discutia pe care victima sa, Stephan Fava, o purta cu un alt om al strazii despre "fizica cuantica si fisiunea atomica".

Nemultumit de intorsatura pe care o lua conversatia, Keller l-a lovit pe Fava in fata cu skateboard-ul spargandu-i buza. In plus, in caderea care a urmat loviturii barbatul agresat si-a luxat glezna.

Daca va simtiti lezati, este pentru ca mi-ati distorsionat mesajul...Sau cel putin asa amo parere..
Domniile voastre nu vedeti ca gem strazile de oameni care se bat si chiar se ucid pentru tot felul de chestii absurde, ca se fura din buzunare si din genti in plina strada si in plina zi, ca sunt oamenii agresati prin parcuri (chiar azi era o stire cu un tata si fiul sau impuscati in parcul IOR), in magazine, in locuinte, ca se fura sau se vand copiii, ca batranii nu mai au nicio siguranta in propria locuinta...si multe altele?
Nu traiti in Mania cu RO, nu vedeti realitatea de zi cu zi, ca s-au inmultit delincventele, fara precedent?
Sunt lucruri care sunt luate prea putin in serios, dar oricaruia dintre noi i se poate intampla sa fie victima unei agresiuni de acest gen. Mai ganditi-va....
EI SUNT ADEPTZII UNEI PIERDERI CUANTICE SI NU AU TIMP SA FILOZEFEZE cuantic..
Doar(Fereasca Dumnezeu!) TE LOVESC DARA REGRETE DIN 2 TIMPI SI 3 MUISCARI!

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Sa nu va inchipuiti ca nu exista asa ceva!
    In rest, mai usor cu fizica aceasta cuantica..pRovoaca scandal!

    RăspundețiȘtergere