Translate

luni, 8 iunie 2009

Stiri vesele cu accente de ...engleza

Bine v-am regasit oameni buni!Si acum stirea de dupa Euro Parlamentare ce m-a amuzat...
George Becali a declarat luni ca obtinerea unui mandat de europarlamentar reprezinta prima lui reusita politica, ca isi propune sa "creasca" pe linie politica si ca nu isi face probleme ca nu stie limba engleza.Ce noutate...De parca nu i-am fi stiut asa niciodata...DAR , DEH ASTA E...

"Odata cu intrarea mea in Parlamentul Europei, ambitia mea de a reusi va fi mai mare. Pana mi se termina mandatul vreau sa fiu cel mai recunoscut europarlamentar. De asemenea, mai vreau ca Steaua sa devina o forta europeana, pentru ca eu asa voi fi identificat, ca patron al unei echipe de fotbal, si de aia vreau sa reusesc. Este prima mea reusita politica in sase ani si de acum inainte vreau sa cresc pe linie politica", a spus Becali.
Totodata el a mai precizat ceva de-a dreptul "iesit din comun"

Patronul echipei Steaua a spus ca statutul de europarlamentar va duce la o schimbare de atitudine. "Va trebui sa am o alta atitudine, altfel trebuie sa te certi cu Ungureanu si Stolojan. Doar nu ma compar eu cu Stolojan, chiar daca se crede el mare economist si finantist. O sa vedem noi cine e mai destept acolo, la Parlamentul European, vedem acolo cine vine cu idei mai bune, cine are initiative...", a comentat Gigi Becali.

Intrebat cum se va descurca cu limba engleza, Becali a raspuns relaxat, destins, tipic etalandu-si un pic aerele de aroganta binecunoscuta: "Eu stiu engleza, o simt in mine. O mai repet putin, cam o luna si gata. Stiu sa vorbesc engleza, dar nu stiu sa pronunt cum trebuie. Dupa ce ajung acolo o sa fie altfel, o sa ma obisnuiesc cu engleza pentru ca o sa o tot vorbesc".
Poate cca e o alta explicatie...Parca il si auzi...
"Bai, ascultati ici-sa la mine ca sunt tare la limbi...pAI, CUM SA VA SPUN ASA VOUA..IO, Gigi Becali , filosoful practician ..pai nu io am mereu dreptate? Limba engleza asta,nu e dificila...Pai se cam vorbeste exact ca si limba machedoneaasca de exemplu. Singura diferenta este ca in locul cuvintelor machedoanesti, folosesti cuvinte englezesti. Deci e atat de simplu incat si io am inteles. Ce mare farafastac?Ca deh, europarlamentarii aia tre sa inteleaga...Daca stau bine si analizez, mai bine ii invat eu cate ceva...Poate in machedoineste..Ha-ha-ha-ha-ha!"

No comment... Sau daca as amai avea ceva de zis e doar atat...Ce am avut si ce-am pierdut...Razboinicul Luminii...(undeva stinse) incepe sa invete lucruri noi.
Poate ca sunt ceva mai radical...Dar,nu care cumva ne este rusine ca suntem romani? Mie imi este acum .....Nu l-am votat...Candva, asa cum a zis si Florin Calinescu am avut "o ratacitre " si am crezut in el ca In loc sa punem gunoaiele la cos, le trimitem cu avionul in Europa. Frumos ne mai shade.... Cu asemenea parlamentari ma pot astepta la orice..
Dumnevoastra, cititorii mei, ce ziceti?

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Ce ai zice de o emisiune promovata de CNA cu titlul " Sa invatam engleza cu BECALI?"
    Nu-i asa ca ar avea succes garantat?
    Pana iti vin alte idei (stiu ca esti capabil) sper sa propui tu asta...Merita incercat, nu ti se pare?

    RăspundețiȘtergere