Translate

luni, 8 iunie 2009

Notorietete la Steaua

aici

După ce a ajuns în presa internaţională prin faptul că s-a autopropus patron-antrenor, George Becali a prins din nou paginile jurnalelor din Occident. Dar nu pentru vreo performanţă a echipei pe care o finanţează, ci datorită protestului fără precedent al suporterilor stelişti împotriva sa! Astfel, cel mai important cotidian de sport al Franţei notează că suporterii echipei din Ghencea au mărşăluit pe străzile capitalei României, pentru a trage un semnal de alarmă asupra situaţiei fără precedent în care a ajuns clubul care împlineşte azi 62 de ani.

"Ne-am adunat aici ca să protestăm împotriva conducerii Stelei, care sunt responsabili de situaţia dramatică în care a ajuns acest club. Vrem ca Gigi Becali să plece de la Steaua, pentru ca să redevină un club demn şi curat!", scrie L'Equipe, citându-l pe Marius Nicolau, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti.

De asemenea, L'Equipe notează câteva din bannerele pe care le-au afişat suporterii Stelei la marşul de sâmbătă, între care: "Onoare şi demnitate, cuvinte de voi uitate!", precum şi "O istorie de 62 ani, clădită pe valori nu pe bani!", scrie celebrul cotidian de profil din Hexagon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu