Translate

duminică, 24 mai 2009

O suta si ceva...sau mai luatzi de-aici pacaleala

De ce?
Cu toate ca ar fi trebuit asa ceva, fara sa ma abtin vreau sa va transmit...
Ne-am obisnuit de ceva vreme, mai bine zis de vreo 20 de ani sa suportam fara sa ridicam capul sau sa criticam tot ce am respira sub acest cer...Pai de ce?
Fanfaronii ar trebui sa se numeasca altfel...Totul e altfel...politica e ceva cu adevarat compromis.... Ne tot suna atat de...bine incat am parasit acel "respect" cu "sa traitzi tovarashi!"///Credeati ca ne=am uitat in urma si am fost atat de redusi incat totul e aiurea? De ce suntem atat de inrobiti?
Ce misiune de-a dreptul ingrata....
Cu o mai larga deschidere de-ar avea ceva de reprosat e asemeni unor animale ce s-au transformat in niste rautati ce au doar sete dse sange fara sa le pese...Realizarile lor...ar rima cu colapsul ce l-au promovat si intretinut cu abnegatie....Sau asa cum se stie ei nu se disting mai cu nimic in proportie , deoarece acesti pseudo-docti cu aere de primadone isi fac in continuare de cap in patria raspunderii limitate, acuzand in dreapta si -n stanga fara sa ne taie capul ca dincolo, in stele, realitatea o fi alta, fara sa fie pus in slujba binelui colectiv.
Se intrebuinteaza in folosul nostru, prin urmare organizeaza alegeri. Dar cum aceasta "stana fara de caini"-e cam trasa de sfoara ca un camion de jucarie si NU are resurse pentru a construi deodata tot ce trebuie instalat MAI ca imi vine sa urlui sau sa imi iau talpasita...
Peste tot stau doar acei "catelusi" tandri ce stau adapostiti in mai toate aceste institutii prafuite, drumuri bombardate, scoli fara dusuri si locuinte care n-au aerul unor cutii de chibrituri, noul templu al fraieririi nostre ce se inalta treptat.
Si acum sa nu va feriti de aceste lucruri.. cA NU S NEBUN SAU RAU INTENTIONAT...

Numai un carcotas fara legatura cu lumea inconjuratoare este in stare sa acuze lentoarea cu care ne transformam din copii de tzatza in copii de razboinici, inlocuim colapsul perpetuu cu uzine de energie si marea indoiala cu eterna speranta.

Ce altceva?
Nu-i nimic, asa cum au trecut 20 de ani degeaba, se vor mai scurge cativa si se va deprinde cu Cetatea. Sau, pentru ca proastele obiceiuri se invata mai repede ca munca, va da prilej urmasilor sa nasca la nesfarsit generatii de trimis la stuf. In final va ramane un portar, ca sa puna lacat pe speranta. Traiasca fraierirea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu