Translate

miercuri, 27 mai 2009

Ultima Injectie...Traiasca Berea...Aceasta stire, fara a ma considera tendentios are un mare dozaj de ...basm...Conform ultimelor cercetari in domeniu, consumul de bere ar...prelungi cat si ar intretimne viata. Acest lucru ..ZAU NU l-as crede niciodata, chit ca mi-ar fi servit dfe ultimii cheflii sau de .."eminente;e cenusii" ce practic incurajeaza consumul...Ce sa-i fac?Pana una-alta uitati ce am descoperit si eu....asa cum "specialistii" in materie afirma.."berea ingrasa!" ATAT CORPUL CAT SI poate imbatrani...

Ca sa nu mai spun ca acesti demni urmasi ai lui Bachus poate deveni usor nostalgic sau...recalcitrant, de la un pahar in plus! Sa fie clar inteles, nu sunt impotriva consumului.... Insa incerc sa contracarez ceea ec am citit cu atatat mirare pe site-ul http://descopera.ro...poate ca aveau nevoie de niste bere acesti baieti ce au descoperit secrete nebanuite...ca altfel nu prea imi explic!
Amatorii de bere au acum un motiv intemeiat sa contrazica orice nutritionist care crede ca bautul berii face mai mult rau decat bine starii de sanatate generala a organismului uman. Acesta deoarece o echipa de cercetatori americani din cadrul Universitatii Rice a reusit in premiera mondiala sa creeze berea Bio, care prelungeste viata si reda sanatatea.

BioBeer, dupa cum a fost botezata de echipa cercetatorilor americani, este un gen de bere revolutionara realizata din boabe de orz si hamei modificate genetic astfel incat sa contina resveratrol, un compus biologic care protejeaza de diabet, cancer si Alzheimer, compus prezent si in viul rosu. Echipa de 8 cercetatori care a realizat BioBeer a castigat pe acesta cale o competitie in domeniul alimentelor si bauturilor ecologice sponsorizata de International Genetically Enginereed Machine (iGEM). In competitia din acest an au participat 85 de echipe din lumea intreaga care si-au dat concursul in cerearea unor alimente si bauturi care sa serveasca prelungirii vietii si mentinerii starii optime de sanatate a organismului uman.

“BioBeer alaturi de alte produse prezente in cadrul competitiei noastre, nu sunt decat varful aisbergului. Tehnologia care a stat in spatele obtinerii berii biologice este de fapt inceputul unei noi ere in tehnologia alimentara. Scopul nostru nu este doar acela de a produce alimente si bauturi cat mai sanatoase, ci de a crea o noua industrie care sa fie capabila sa le produca in masa, astfel incat orice individ sa aiba acces la ele” declara Randy Rettburg, directorul IGEM.
aSADAR, PANA O SA PATRUNDA ACEASTA BERE -MINUNE,CONTINUATI SA VA ...BETI MINTILE, ASA IN CRIZA CA SA UITATI DE TOATE NECAZURILE!
cUM ASA? dOAR GLUMEAM...sFATUL ACESTA E INSA O INVITATIE ADRESATA CVAT SI AGRESATA TUTUROR DUSMANILOR MEI (CARE NU SUNT DELOC INOFENSIVI SI...REDUSI NUMERIC!)

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. E sanatoasa si nu ingrasa? Atunci... Sa curga bereaaaaa Bio :))

    Lasand gluma laoparte, sunt curioasa ce gust are.

    RăspundețiȘtergere