Translate

vineri, 29 mai 2009

Stiri veninoase

Liderul PNL s-a lansat din nou intr-un atac la coalitia de guvernare PD-L-PSD(un fel de LSD aruncat romanilor...in ochi), sustinand ca aceasta nu si-a prea onorat celebrele promisiuni electorale, in special cele facute profesorilor, pe care i-a mintit.... "in mod spectaculos".

"Minciunile electorale au afectat diferite categorii sociale, intreprinzatori, mediu de afaceri, pe cei care sunt angajati in armata romana si carora le-a scazut drastic venitul si in legatura cu aceasta chestiune actuala putere tace malc", a declarat Crin Antonescu, aflat la Prahova, adaugand ca "pe profesori Coalitia i-a mintit cel mai spectaculos".

Liberalul a adaugat ca se va intalni cu profesorii din judet, in special cei care nu sunt membri de partid, si a facut un apel ca romanii sa vina la votul de pe sapte iunie.
E vreo ratiune in a spune ca acest lucru e posibil?
Uitati declaratie...

"Romanii trebuie sa vina la acest vot din 7 iunie, nu este un vot lipsit de importanta chiar daca este un vot mai putin atragator, mai putin interesant, nu numai la noi ci si in Europa", a declarat Antonescu.
Bineinteles, aceasta este un punct de vedere pertinent si in aceeasi masura autorizat!
Insa, cati dintre acesti domni exista, in asemenea masura incat sa demonstreze ca "Romanica" se indreapta in hau si e "furata ca-n codru"?
Imi pare rau sa scriu si sa amintesc de aceste lucruri...Insa trebuie sa se stie sa se propage ....In rest exista si astfel de oameni...
Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu