Translate

vineri, 30 octombrie 2009

Categoria "Funny"

___Caterinca___cu "staif" si "stil"__

M G! Initiale si atat!
Nu vreau sa va mai spun altele! Dar, de cele mai multe ori dupa ce se noteaza cu puncte intre ele, tot ceea poate ramane pot fi doar unele semne de mirare, asa autentic (ex)puse!

Oamenii in general au calitatea de a avea oarecare dreptate. Minciuna celor ce si inchipuie ca ar detine ABSOLUTUL ca si in cazul guvernantilor e flagranta!De 20 de ani se cam intuieste dar nu se ia nici o masura, nici o pauza, nici o respiratie!
Adica au avut ei grija de a risipi toti banii. Imbrinceala e cam singura ce poate sa-i mai introduca in abis, in concret sau in meander, acompaniati de acele suave zanganite ce se tot lasa asteptate!
Merita speriati, baietii. Au virat banii spre interesele lor…
Si nu devin eu mai pur doar daca intaresc ceea ce se stie, se spune sau se crede ci, totul poate capata o alta forma, una mai apropiata de adevar, atunci cand se demonstreaza toata aceasta masinatiune (de joasa speta) in care unii sau altii sunt implicate, vorba unor “baieti de cartier”-pana-n gat!
Surse bine informate dau ca sigur faptul că, dacă va ajunge preşedinte, M G o va desemna premier pe cea mai apropiată colaboratoare a sa, doamna Costea,(intre altele, avand si onoranta "functie" de soacra). Aşa va împaca dreapta politică, doamna Costea lăudîndu-se că are palma destul de fina dar...grea!
Poate ca, de asemenea,se spune că Geoană va dubla salariul cumnatului său, Ionut Costea, ridicîndu-l cam pe la 40.000 de euro lunar!
Acum poate ca o sa ma considerati...tendetios! Insa, daca a promis ca da fiacruia din tineri 25000 de euro (i) , doar daca se intorc in tara...
Cine mi-a spus mie asta? Păi exact aceeaşi persoană care i-a spus lui G că B o va investi premier pe U!!!
"Prietenii" stiu si (cam) de ce-...proverbul reclamei binecunoscute! ;))


Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Excelent punctat:)...din nou un articol in care se regasesc ideile si simtul tau, rar la persoanele din ziua de azi:)...mi-a placut foarte mult:)...un weekend placut:)

    RăspundețiȘtergere