Translate

duminică, 25 octombrie 2009

Glume si glumite IN...POZE










1 Cel ce a revolutionat conjugarea verbului "a fi" si nu numai acest lucru, surprins intr-un superb instantaneu! Poza netrucata! mentionez autenticitatea ei!

2 Un gest destul de intalnit...ce nu numai ca "trezeste" constiinta ...dar aduce si acele "imense" prejudicii , atat partii adresante cat si celui ce o adreseaza!
Si aceasta poza este reala, micutul sustinator al echipei olandeze Feyenoord Rotterdam fiind surprins intr-o stare de irascibilitate crescanda....

3 Bestia economica surprinsa intr-o ipostaza deloc noua. De fapt, acest mitologic personaj umbla destul de hamesit prin intreaga lume, fiind mai mereu nesatisfacut de ceea ce oamenii acestui pamant i-ar oferi. Poza prelucrata!

4. O introducere in studiul artei. Patina timpului, aceasta iluzorie si transcedentala atributie a celui ce are impresii a alunecat si in actualitate. Confirm lucrul cel mai important. Poza este bineinteles prelucrata si nici un alt deserviciu nu s-a mai produs. Ca sa ii linistesc si pe unii dintre criticii mei destul de agitati...Nu de alta, dar eu chiar ma gandesc la sanatatea domniilor sale!

5. Mesajul acestei poze reale, prelucrate (evident) ar trebui sa ma procupe si pe mine. Dv ce mai aveti de adaugat?
6 G8 -poza prelucrata! De unde stiti? Poate chiar asa ar trebui sa ne consideram si noi, aceasta natiune...cu o singura (si nebanuita) mini-schimbare, inversare 8G...V-ati dat seama unde anume "bat"?

7.Oare ce or fi cautat acele maini acolo? Nu se poate vedea, dar se doreste a se intelege ca, acolo unde inima si sufletul nu exista..."nimicul ia stapanire!" Dragostea e oare alcatuita si din semne? Daca da, oare de ce ?

Cu cele mai alese urari de viata lunga si sanatate,
Tuturor cititorilor acestui blog
Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. POZA NR 4 E DIN FILMUL CU MR BEAN-AM UN LAPSUS ACUM SI NU-MI ADUC AMINTE NUMELE .TABLOUL INSA SE NUMEA ``MAMA LUI WHISTLER `` SI BINEINTELES MR.BEAN L-A `` RESTAURAT `` IN HALUL ACESTA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ras si inca rad de ce ai scris... Cata fantezie, cata inspiratie si cata "daruire" ai pus in acest articol...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare articolul:)...multa sanatate si toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere