Translate

miercuri, 1 iulie 2009

Atentat cu Invatamantul-comunicat de presa

Super-comunicat de presa
Umbla vorba ca nu mai sunt deloc simpatic si am uitat de gluma? GRESIT! Sau ati inteles total aiurea!
Ca sa va demonstrez si voua, carcotasilor ca acelasi sunt, cu sprijinul a ceea ce se mai petrece p-aici am redactat acest scurt comunicat de presa. Asadar , fara sa va arat cu degetul sau sa va acuz de nebunie ambulanta am sa dau citire unor constatari!
De fapt aceste lucruri nu l-am prins a le... rage! Ca sa fiu mai clar, totul este adevarat!
Asa cum totul are un inceput, un mijloc si un final si aceasta perioada se apropie de apogeu , tot asa cum "domnia" marinarului se va termina....
Tovarasul Traian Basescu presedintele republicii bananiere autohtone, presedintele consiliului de ministrii, presedintele consiliului de dezaparare nationala, presedintele consiliului superior al celor cu legaturi la ochi, presedintele comitetului udatorilor cu „wisichi”, prersedintele apararii etc…..a facut o vizita de lucru, insotit de tov. eba, fica de nadejde si mostenitoarea traditiilor revolutionare ale mult iubitului si stimatului tov. t. basescu, , pe la o scoala generala, unde a dat pretioase indicatii de progres si civilizatie pentru scoala romaneasca.
Ceea ce ramane demn de a fi mentionat ca iubitul nostru conducator nu a mai vizitat vreun locas de invatamant sau cultura de peste 40 de ani , in bogata-i sa activitate, si nici nepretuita eba nu a mai trecut pragul vreunei asemenea institutii de peste 15 ani, ocupandu-se cu doctorate prin Americi si vacante pe insule exotice...
Asadar, cu dezinvoltura-i caracteristica, mostenita si de eba, presedintele nostru iubit a glumit cu gazdele ca si atunci cand a calcat pragul scolii, in calitate de elev, nu s-a prea omorat cu invatatura, ca nu prea pretuia dascalii, mai fuma prin wc, ca mai scapa prin cate o bodega, cate o taverna din port, pentru completarea studiilor si pentru a-si cladi cariera pe scoala vietii practice, prin asemenea institutii. Cu toate ca mai ramn si altele de zis,de remarcat ca si mostenitoarea eba a impartasit cu totul o asemenea conceptie despre lume si viata, conceptie pe care unii o numesc filozofie de viata, dar cum iubitul nostru presedinte i se cam face rau (ca sa nu zic i se...falfaie) cand aude despre filozofie, cultura, invatamant lucru auzit ca s-a mai intamplat unui demnitar, al unui guvern condus de un cancelar al Germaniei din timpul razboiului.
Si cum ei au inspectat si si-au "dat cu parerea" asa exhaustiv formand mai degraba ceata sau degringolada, rezulta ca ei ar trebui sa fie pretuiti si lasati sa ne conduca spre HAOS!!!
Ca SA NU MAI AVEM CE SPUNE, CE VEDEA SAU CE zice. Vorba aceea .." daca intri in albia de porci, te mananca porcii!"
Sau ne cam place? Daca s-ar fi impus (nu ca am fi meritat) chiar s-ar fi dorit sa se
realizeze reforma...
Ca doar nu ne mai ramane sa ne uitam unul la altul in timp ce betia-dumneavoastra, 9oops afumatura dumneavoastra) ar trece la subiecte "suculente" si senzationale in care se poate explica cu lux de amanunte ce... rost au masteratele platite de stat?
Poate nu stii DEAR PRESIDENT,DAR masteranzii trec pe la orice Universitate, se distreaza,isi duc existenta luxoasa impreuna cu milioanele de gagici ce le coopteaza in haremuri si 9culmea tupeului) MAI obtin burse si, ceea ce e mai important pentru ei,au asigurat si camin pentru 2 ani !

..............................................................
cum ora este inaintata ma opresc (momentan) aici cu reportajul, voi re
veni cu amanunte in relatarile viitoare...
Fiti fara grija, nu va voi insela asteptarile!

Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. La noi nu exista rusine, la noi exista doar nesimtire. Se tine de putere ca de ochii din cap. In fiecare zi isi bat joc de noi si nici o fapta nu impune demisia.
    Basescu e prototipul gretos al acestei Romanii si EBA va deveni (daca nu cumva este) acel model pentru generatia tanara si plina de hormoni, testosteron si silicoane in exces!\
    Am o dedicatie...Ascultati piesa Fuck You Romania by Parazitii!!
    Sa nu te superi Zadkielix pe mine, dar din cate bg de seama tu esti un baiat deosebit, destept si plin de viata si idei ce le spui direct!!!
    Tine-o tot asa si sa nu dai inapoi niciodata!!!Viitorul e a unora ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Anonimule!
    Nu stiu nici eu ce sa mai cred si sa fac...Sunt deja privit, luat la ochi si chiar consemnat!!!
    Si mai stiu ceva...Nu voi ceda, atat timp si putere care o am de Sus!
    Cat priveste de acest subiect, ca proaspat student masterand si viitor doctorand, situatia e cu adevarat jalnica!
    Politicienii romani, indiferent de culoare, cultiva nesimtirea ca pe o planta exotica.
    Bunul simt este o buruiana in Romania, si scopul politicienilor, ca al oricarui gradinar este sa o distruga prin orice mijloace!
    Adevarul e ca nesimtirea e “linie directoare” in Romania....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este unul dintre cele mai bune si mai glumete lucruri care le-am citit in ultima vreme...

    Tot respectul!

    RăspundețiȘtergere