Translate

sâmbătă, 4 iulie 2009

Schimbarea la fata si atitudine a Stelei

C asi pasarea Phoenix, asa cum am intuit jucatorii "militari" au reusit sa treaca peste toate neajunsurile si, odata cu acest "descalecat" al itaianului Cristiano Bergodi dau semnale puternic ca..."s-au trezit!"
Titlu nu pare un lucrue forţat. La Steaua , o eră poate să dureze câteva luni, ani dar nu saptamani! Dar e sigur , sau nu , că Bergodi e antrenorul Stelei ce cu adevarat se imp;ica! Nu e sigur pentru că nu a semnat. Şi Pepe Moreno şi Tiago au fost ai Stelei pentru câteva zile , ore sau secunde. Acum , nu mai sunt de actualitate numele lor. Se caută jucători de 150 000 euro. Cu astfel de jucători vrea să s câştige campionatul. Sa nu vorbesc vcu pricina sau pacat dar mie îmi pare că vrea un loc mai jos decât în campionatul trecut.

Iar pentru că nu am mai scris de mult pe acest subiect, aceasta postare se vrea ceva special nu ceva general. Cu rele şi bune. Să încep cu relele.

Ar fi câteva. În primul rând aruncarea la echipa a doua a lui Pleşan şi a lui Pedriel , de fapt Pedriel numai la echipa a doua a stat. Un jucător ca Pleşan care mai mult a stat accidentat să îl dai afară când şi-a revenit e pură prostie şi neprofesionalism. La Timişoara a jucat bine , la Steaua până să se accidenteze a jucat la fel de bine. Omul s-a accidentat , de ce trebuie lăsat să plece? Pentru că aşa se procedează la Steaua. Parcă îl văd în aceiaşi postură şi pe Emeghara.

Pedriel. Un bolivian tânăr , talentat , dar a cam fost luat în bătaie de joc la Steaua. Nu a avut nicio şansă. Nimic. Dar ei deja au tras concluzia , nu e de Steaua. Atunci de ce aţi mai amărât omul? De ce nu l-aţi lăsat să-şi facă treaba în ţara lui? Pentru Lovin mă bucur. Omul ăsta deşi încerca , avea voinţă , nu putea mai mult. Nu e de Steaua.

Lucruri bune la Steaua.

Primul ar fi Cristiano Bergodi. Italian serios , calm şi înţelegător. Fără jucători preferaţi , antrenorul încearcă să îi adapteze la Steaua şi pe cei care până acum nu aveau această şansă. Szekely , Surdu şi Ionescu sunt cei 3 jucători care parcă sunt alţi fotbalişti. Dar să nu uit că au jucat doar în amicale. În meciurile oficiale îţi arăţi adevărata valoare. Iar până la meciul cu Ujpest mai e puţin.cU TOATE CA MAGHIARI PIERD PE LINEI MAI TOATE AMICALELE...

Alt lucru bun ar fi că scăpăm pentru câteva zile de Gigi Becali care pleacă în Belgia , cică ar fi ajuns ajuns europarlamentar.Mult succes!
Aşa ţară , aşa parlamentar. Şi am scăpat şi de Dayro Moreno. Jucător bun , dar care are fiţe cât toţi fotbaliştii din România.



Iar la sfârşit: FORTZA STEAUA! INTOTDEAUNA O IUBIRE ROS-ALBASTRA!
Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Intr-advar, ai mare dreptate...Stelei ii trebuiau alti oameni si ...se pare ca i-a cam regasit!
    In rest, multa bafta acestei echipe!
    Nu sunt atat de stelist ca tine, Zadkielix dar simpatizez formatia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt rapidist:P...acuma nu ca vreau sa fiu rau, sau datorita rivalitatii, dar Steaua a distrus jucatori de valoare, ce erau pentru fostele echipe capi de echipa...odata ajunsi la echipa aceasta(mai mult pentru bani sau renumele ei) au fost inlaturari din teren sau trimisi la echipa a doua...pai asta nu e prea corect...dau exemplu pe Valentin Badoi...omul asta era cel mai constant om din camptionat de niste ani pana sa plece de la Rapid...ajuns la Steaua...a ajucat cateva meciuri din postura de rezerva...si cam asta a fost...sunt multi altii de acest gen...pacat de ei...

    RăspundețiȘtergere