Translate

vineri, 3 iulie 2009

Din biroul lui Vanghelie perle-perle


...
Azi o fi cald, soare, plaoe sau ninsori dar...aici nu mai merge Goagălul...Hmmm!
E charismatic acest personaj?
Mă surprinde însă gradul de nesimţire al individului. Adică tu nu ştii cum se conjugă verbul a fi, îţi dai în petec la tv cu fiecare ocazie, habar n-ai de regulile elementare şi de bun simţ ale limbii române, dar te apuci de realizat vorbe asa.
Mă rog, încă unde sunt subiecte de mişto-uri online, hop si eu:

Şi-acum, câteva perle. Pregatiţi-vă de râs…

,,Numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate să fie şi mici greşeli, dar nu astea.


Am făcut tot ce-i mai pământenesc posibil.


Eu nu am nevoie de unanimitate în tot partidul.


Nu există fiinţă umană, fie că locuieşte în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare.


Soarta mea a fost hotărâtă de destin.


Am auzit nişte băieţi simpatici aseară, pe la televizor, şi îi trimit să se ducă dracu’ la muncă sau să citească câteva almanahe, să vadă exact ce înseamnă şi ce poate să cuprindă un capitol bugetar.


În România, dacă n-ai un dram de putere şi un pic de bagabonţeală, nu rezolvi nimic.


Cine nu are loc de mine… nu mă interesează… să se înghesuieşte!


Avem nevoie de lideri adevăraţi, nu de maimuţoi implementaţi.
Deci mănânci, exişti.


În ultimii cinci ani este anormal să mergem cu maşinile şi cu transportul în comun care mergem.”

Asa ca pune-tiva bine de toti ca ce mama dracu sunt eu..Asa ca mai bine aruncati 1 ochi asa pe niste almanahe si scrieti in romana ca sa intelega si domnul Vanghelie. In limba engleza o sa se creada "expert" ca doar este un text asa "la caterinca!"
Sau o sa treaca la acuze ca l-or "fi pus" pe-un site peel baietii care ii scriu discursurile si se refera la fonduri europene, chestii pe care oricum el nu le intelege.
In fine,mai mult ca sigur Po o sa le citeasca la vreo conferinta de presa. SI NU O SA-I MAI TRIMITA PE ALTII SA CONSUME "PAPADIE"...
Macaro sa aibe agaricii prin zona ce o sa-i specifice daca “00000″ sunt chiar zerouri....Sau va fi sabotat de “O”-uri? Sa nu care cumva sa iasa circ(asa din nou) ca sa nu il puneti pe bietul om in incurcatura....
Respectele mele!

Zadkielix alias D.M

5 comentarii:

  1. de pus la catastif vorbele astea dom'le

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine punctat, bine gandit...imi place blogul. Respectele mele si o zi buna ! O sa te vizitez cu fiecare articol publicat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha! Foarte dragut! Sunt bune de pastrat si scos din cand in cand de la naftalina (dar numai atunci cand esti foarte deprimat)....desi, unele lucruri sunt (trist) atat de adevarate (ex: În România, dacă n-ai un dram de putere şi un pic de bagabonţeală, nu rezolvi nimic.)

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Vanghelie...bine cunoscut pentru "cultura" dumnealui...interesant e faptul ca este apreciat de cetatenii sectorului 5,drept dovada faptul ca a castigat din nou postul de primar al acestui sector...Un alt exemplu demn de opera Caragialistica...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa se stie ca Vanghelie, a absolvit Facultatea "Dimitrie Cantemir".Mare rusine, mare rusine...Personal propun sa se pastreze in spirt la Academie, nu se mai naste asa ceva decat la o mie de ani.

    RăspundețiȘtergere