Translate

miercuri, 1 iulie 2009

DNA o ancheteaza pe Ridzi-UN POSIBIL COMUNICAT

Pedelistii, in comisia parlamentara care o ancheteaza pe Monica Ridzi, se bat cu pumnul in piept ca DNA a inceput ancheta. Si inca de o saptamana. Serios? Ei, pai daca a inceput, trebuia sa vedem pe site-ul presedintiei un comunicat de genul asta.
Sunt eu un pic mai pretentios?
Si de ce nu as fii..Daca macar in aceasta tara se "fura ca in codru", macar sa fiu informat OFICIAL ca asa este, ca se fura pe bune, la vedere!!!
Nu de alta, asa poate multi s-ar simti cva mai bine, mai detasati, mai plini de ganduri spumoase ce ar fi adresate "din inima" acelora ce stiu "sa faca banu!"

Si daca nu ar fi, nu as povesti!

Ca sa nu spuneti de mine ca nu m-as informa, am facut anumite sapaturi, anumite cercetari ce m-au condus la o mini concluzie!

Sa va dau acest exemplu oameni buni? Deci cam asa ar incepe:

"In temeiul prevederilor art. 100 alin. 1, art. 109 alin. 2 din Constitutia Romaniei, republicata si art. 21 din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, republicata, preşedintele României, Traian Basescu, ar fi trebuit sa semnezedecretul de suspendare a doamnei Ridzi de ministru al Tineretului si Sportului.
Presedintele Traian Basescu ar trebui sa considere necesara suspendarea doamnei Ridzi din functia de ministru pentru a indeparta orice suspiciune de influentare a anchetei avand in vedere declansarea procedurii de urmarire penala impotriva doamnei Ridzi."

Ca si incheiere si parere personala ar cam trebui sa continue , in acest stil:

Procedura de urmarire penala ar putea implica audierea unor persoane din cadrul Ministerului aflate in subordinea ministrului, fapt ce ar putea conduce la o influentare a demersului procedural...Asadar, prin drepturile conferite de Constitutie si fara a detesta sau a pricinui campanie anti feminista sau a fi catalogat misogin, voi dispune ca aceasta femie sa fie judecata si toata averea ei pusa sub sechestru.
Asa sa va ajute Garda, DNA-ul si Cel de Sus!"

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Multe nu ar fi de zis...
    Totusi am sa ma limitez la 3 aspecte:
    1. Ridzi-Pidzi va scapa dupa multe incercari in ...victima! Fiti fara grija
    2 Chestia asta ec ai imaginat-o Zadkielix e frumoasa pentru noi, astia ce me distram...pe ei ii cam doare undeva de ceea ce gandim sau ce scriem...
    3 Doar Altcineva, acea Forta ce ne guverneaza va avea dreptul sa ne judece...Pana atunci vom mai avea, garantat asa ceva...
    In rest ai o imaginatie bogata , tinere!

    RăspundețiȘtergere
  2. A mai trecut o zi...
    Sa fie adevarat ca Ridzi sa scape ...pura ca o vestala?
    Nu mi vine sa cred...POATE CA O SA FIE alungata si pusa sub urmarire dar, fiti fara grija,dragi cititori ai acestui blog fain, va scapa cu banii vce se vor evapora cu viteza luminii!
    Pe pariu, Zadkielix?

    RăspundețiȘtergere