Translate

duminică, 5 iulie 2009

Eternul feminin si Seful de la MI 6

Sotia sefului MI6 a facut dezvaluiri periculoase pe Facebook ..
NU E O GLUMA E PURUL ADEVAR!
S-a intamplat asta in Marea Britanie nu oriunde,chiar in acea tara in care Regina are o influenta puternica.
Sotia noului sef al Serviciului Secret de Informatii britanic a postat fotografii cu sotul sau, familia si prietenii pe reteaua de socializare online Facebook, facand astfel publice detalii care ar putea compromite securitatea acestuia.
Cat de picant si interesant sa ti vezi si sa arati unei lumi intrgi relatiile tale si tot ceea ce ai, ce gandesti asa gratis!

Sir John Sawers urmeaza sa preia conducerea serviciului secret, cunoscut si drept MI6, in luna noiembrie, informeaza presa prin agentia Reuters.

Sotia lui John Sawers, Lady Shelley Sawers, a postat fotografii de familie si detalii despre locul unde traieste cuplul, unde isi petrece vacantele si cine le sunt prieteni si rude.
Fara sa fie intrebata distinsa doama ...sotie de sef de securitate a oferit informatii!!Pare incredibil dar repet este cat se poate de adevarat!
Teoretic, aceste imagini au fost la dispozitia milioanelor de utilizatori Facebook din intreaga lume, dar au fost scoase repede de pe site.

Presa britanica sustine ca dezvaluirea identitatii si detaliilor personale privind familia sefului MI6 ar putea fi folositoare puterilor externe ostile sau teroristilor.
Pai ganditi-va la toti 'prietenii" traditionali ai Regatului Unit ce impresii si ce baza fecunda, plina si-au creat prin acest capriciu ca sa nu spun artificiu feminin!

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Eeee ce sa zic..Ce mare secrete de securitate nationala a pus in pericol????Daca se stie in toata lumea cine e seful MI6 se afla si unde sta..ca deaia sunt oamenii teroristi si spioni sau ce or mai fi...Asa tipa i-a scutit nitel de treaba..:)
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa mai zici...nu prea iti mai vine...ma pufneste rasul si in acelasi timp ma pune pe ganduri...e cum ar zice ele...intuitie feminina:))...ce prostie

    RăspundețiȘtergere