Translate

sâmbătă, 4 iulie 2009

Mocirla din Fotbalul Romanesc

Lumea cica se schimba....Oamenii nu! ATA E TRISTA MEA CONSTATARE. cU TOTI SE DAU NEPRIHANITI, CASTI, FARA DE PATA!
Insa in interiorul lor zac multe...Ma voi limita doar a spune si nu a auza...Insa faptele lor ii caracterizeaza!
Asa stau si in aceasta pestrita lume a fobalului
Speriat că şi dosarul său de la Securitate ar putea fi făcut public, fostul mare fotbalist Cornel Dinu a admis ieri că a făcut „pactul cu Diavolul”.
„Am dat două note informative”, a recunoscut oficialul dinamovist. Lumea fotbalului s-a cutremurat odată cu apariţia unor dosare din arhiva fostei Securităţii, în care apar note semnate de sportivi de legendă. Toţi cei deconspiraţi că au „turnat” n-au făcut altceva decât să tune şi să fulgere, au încercat să-şi salveze pielea şi să susţină că li s-au „fabricat” dosarele.

Cornel Dinu a vrut şi a reuşit din nou să se distingă de mulţime. „Procurorul” a recunoscut ieri că a dat note informative, convins fiind probabil că, mai devreme sau mai târziu, ar fi fost făcut public şi dosarul său. Din ciclul „nici o zi fără încă un turnător”, iată spovedania făcută de Cornel Dinu agenţiei Mediafax.

„Şi eu am scris două note informative. O dată când a rămas Sătmăreanu (n.mea. - ex-dinamovistul Alexandru Szatmaryi - cunoscut ca Sătmăreanu II - a rămas în Germania la sfârşitul anului 1979 - )Atunci a trebuit să scriem toţi. Ne-au obligat să spunem cum ne-am întâlnit cu el în ziua aia, ce am avut cu el. Şi eu stăteam la masă cu el, cu Cheran şi cu Ştefan, ăla prost de a adormit pe minge. Sătmăreanu îmi tot zicea: «Bă, Cornele, dar tu ai firmă
mare aici, uite, vrea să te ia Berger aici, să joci în Germania». Berger era un impresar care l-a luat şi pe Marcel Răducanu mai târziu. Eu mă plimbasem cu Berger, cu Mercedesul lui, că ne cunoaşteam din 1966. Şi i-am spus: «Dragă, vii în de cembrie, trăieşte mama, te pui de acord cu autorităţile şi vin şi joc la Bayern în locul lui Beckenbauer!». Eu am refuzat. El l-a atacat pe Sătmăreanu, dar Sătmăreanu nu era de locul lui Beckenbauer, cum eram eu, şi s-a dus
la Stuttgart să joace. Când am ajuns la Bucureşti, după ce îi luasem la mişto, m-au pus să scriu două pagini cu ce ştiu, cum a rămas ăsta, dacă l-am văzut sau nu. Golănii din astea”, s-a destănuit Dinu.

Poveste cu fabrica din Modena

„Procurorul” a povestit, cu lux de amănunte, şi tema celei de-a doua note: „evadarea” medicului Ciortea, care a rămas la Bologna, în 1980.

„Eram cu el, băiat de treabă, şi am stat în faţa Restaurantului Imperial, am băut două Campari, la prânz. Eu îl aşteptam pe Bulgarelli. Şi el îmi spune: «Cornele, eu plec, dar vreau să-mi iau la revedere de la tine că eu rămân aici». A plecat cu nişte prieteni şi eu am rămas ca boul în stradă. A venit Bulgarelli, avea reprezentanţă BMW, şi mă ia: «Procuratore, ce faci?». Şi îi povestesc şocul, cu prietenul meu doctorul. «Şi nu vrei să rămâi şi tu? Că nu are cine să aibă grijă de fabrica de la Modena.» Asta a fost tot”, a povestit Dinu.

„Procurorul” a detaliat: „În ceea ce însemna sistemul Dinamo, erau oameni care se plimbau prin mijlocul nostru, glumeau, beau o bere cu noi şi scriau. Şi eu înjuram guvernul şi pe cine îmi venea şi îi întrebam a doua zi: «Bine, mă, nenorocitule, iar ai scris numai de mine, păi, tu nu ai făcut la fel de urât ca şi mine?”.

„Noi nu dădeam note informative, ci rapoarte. Noi nici nu aveam ce secrete să vindem în afara ţării, că ştiam doar să tragem cu arcul. Întrebaţi-l pe Ştefan Andrei detalii, că el le spunea celor de la Securitate să nu mai meargă fotbalistul acela care-i înjură pe toţi. Aşa am colaborat eu cu fosta Securitate.”- Cornel Dinu, administrator delegat la Dinamo

OAMENII SISTEMULUI sunt printre noi!

Dumitru Dragomir: „Nu-l dau afară pe Sandu Boc”

Alexandru Boc a fost informator al Miliţiei din 1969 şi al Securităţii în perioada 1984-1986. În acest timp, el a făcut „peste 20 de informări cu valoare operativă”, sub numele de cod „Costel Alexandrescu”. „Mă angajez să colaborez în mod sincer şi dezinteresat cu organele de securitate”, a scris Boc în angajamentul de „recrutare”.

Mitică Dragomir, şeful lui Boc la LPF, nu se gândeşte să apere imaginea forului pe care-l conduce. „Nu-l schimb pe Boc. E un caracter ales. Mi-a spus că sunt numai minciuni. El a făcut puşcărie fiindcă n-a vrut să-i dea în primire pe alţii”, a spus „Corleone”. Dragomir a încercat să îngroape mizeria din cazul Boc aruncând pe piaţă altă bombă. „În fotbal au fost zeci, poate sute de mâncători de c***t. Pe Iordănescu l-a turnat un mare antrenor român. Eu ştiu cine e, dar nu vreau să spun, deşi toată lumea bănuieşte”, a spus Mitică. „Veţi afla într-o lună cine l-a turnat pe Iordănescu”, a încheiat Dragomir.

Ca sa stiti ce fel de oameni ne conduc destinele, fie ca vrem sa stim, fie ca nu!

Zadkielix alias D.M

4 comentarii:

  1. Aghiutza sa-i ia pe totzi in Iad , acolo la Cazne!
    Nu de alta,iti dai seama Zadkielix ce tip de caldura pot emana acesti oameni?
    Evident ...asa cum par ei a fi...superioara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm!
    Mocirla si utrziciunea e de ..'calitate superioara" deoarece se gasesc si destui oameni parsivi ce rezista destul de bine in toate functiile de conducere,la cel mai inalt nivel!
    Marturiile unora ca Gica Popescu,Cornel Dinu 9si vor mai fi si altii0 confirma faptul ca numai in Comunism erai respectat daca ..."erai cu Partidul!"
    'Partidul Ceasca , Romania..."
    Cahhh!
    Nu-i asa Zadkielix ca parca s-ar repeta povestea si acum, dar numai in alt ambalaj?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare vom ajunge si noi vreodata la nivelul fotbalului civilizat de prin alte tari ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Afara cu toti neaventii, comunistii si nenorocitii din tara!
    Acum ori niciodata!!!!

    RăspundețiȘtergere