Translate

marți, 14 iulie 2009

Vocatia carpelii la Romani (episodul cinci)

Unii se strofoaca de mama focului pentru nimic!De ce?
Am devenit atat de sentimentali?
Auzi doar asta:"tarisoraaaa meeeaaa..."ca da bine dar in schimb delapideaza din greu din buzunarul nostru.Falsitatea politica,demagogia absurda,minciuna,abureala sunt ABC-ul politicianului roman.
Nu am fost de acord, ba le-am dedicat spatii ample oricand, oriunde!Am si de ce... Si nu vom fi in veci cu o asemenea clasa politica in EUROPA.
Este de la sine inteles daca Europa nu a avut o imagine clara a nivelului de coruptie totala in care se afla tara,sustinuta si patronata de catre prim ministrul Basescu si locotenentul sau cu nume de interjectie- Boc.
Incet incet vom suferi tot mai mult...Nu sunt atat de pesimist, insa prea s-a ajuns in momente delicat de...penibile!
Poporul SUFERA de izolarea nostra prin lipsa investitiilor straine(investitori ingroziti de nivelul coruptiei)iar pe de alta parte de rata crescuta a somajului,cresterea birurilor,scaderea nivelului de trai in contextul in care Base@Co sau familia precum si grupurile de interese se vor imbogati tot mai mult soc.Romania prefigureaza deja ca am avea doua clase saracii si suprabogatii.Suntem geografic in europa dar in curand daca nu facem nimic si mentinem la putere aceste hiene,vom face parte din grupul tarilor din America Latina.
Sa traiti bine.Un slogan de un cinism feroce ce ne prfigureaza clar viitorul.

Zadkielix alais D.M

3 comentarii:

  1. ..."Falsitatea politica,demagogia absurda, minciuna,abureala sunt ABC-ul politicianului roman..."
    Mi-a placut! Si culmea, e trist, asa este! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti ff realist imi place de tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu privesc cu teama viitorul Romaniei...Din toate punctele de vedere..cultural,social,politic,economic...suntem...cum s-ar zice VARZA...

    RăspundețiȘtergere