Translate

vineri, 31 iulie 2009

Memento-partea a 5-a

Politia Sitemului era in stare de maxima alerta!Pretutindeni proscrisul 07121984 era asiduu cautat.
Razboiul lumilor paralele era in primul rand o batalie in care acest proscris "deosebit de periculos" ce trebuia pedepsit!
Pai, cum asa cand intreaga baza de Operatiuni stbile ale Cyborgilor erau peste masura de alarmate.
Forfota generala il amuza pe eroul nostru care isi gasise oarecum o scapare,sapandu-si in stanca o intrare si, in plus de asta si-o acoperise cu multa precautie.
Se simtea liber,chit ca oboseala trupului il coplesise.
Aruncase orice fel de urma de identificare si, intr-un gest disperat, isi taiase bratul drept. Durerea il marcase profund, dar stoic ,cu acea vointa de nezdruncinat spera la o eventuala minune tradusa printr-o scapare.
Era ca intr-un jurnal al unui autentic roman in care el era personajul CENTRAL ce era haituit si care mai avea curajul aproape nebun de a refuza constient o societate plina de "cancere" si multa "nebunie aflate in stare pura!"
Slabit in cele din urma, omul acesta agresat de diferite probleme, sfarsit de foame era si avid de informatie, dar care se confrunta cu incapacitatea si neputinta de a-l ajuta, de a-i prezenta realist insiruirea de evenimente ce i se parea ridicola.

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca am avut ocazia sa pierd 10 min din viatza citind aceasta interesanta poveste despre abisul dintre omenire si societatea roboteilor cacaciosi....
    Sper ca voi avea ocazia sa citesc si urmatoarele episoade din aceasta "Santa Barbara" , asta in caz ca un "metalist" nu imi va strapunge vidul interurecheal cu lasarul lui din dotare. A

    RăspundețiȘtergere
  2. I hope so, but I don’t think so...
    The Evil is so hard to be defeated...
    But only God is our Saviour!
    Zadkielix u wrote so wonderfull!!!

    RăspundețiȘtergere