Translate

joi, 22 iulie 2010

File de Iulie cu domnul Boc

 Analiza mea din luna Iulie

 Ceea ce se intampla zilele acestea m-au determinat sa reconsider punctul de vedere asupra unor aspecte, unor oameni.
Nu-mi place sa apelez la trecut, insa e necesar! Romania a trait mai mereu proist din cauza celor ce au ajuns sus, in functii!.
 De aceea,sintagma cea mai reusita ce se poate plia pe portofoliul si charisma d-lui Boc este-"principalul pionier al Republicii Romanica"
 sI, CA SA NU MAI RASCOLESC TRECUTUL SI SA NU MA considerati un  posibil prostovan am sa duc analiza si discutia intr-un alt registru!
 Unul mai degajat, mai de vara, mai de sueta daca se poate...
 Ceea ce a reralizat pana acum este istorie, insa cearta cu Barroso mi se pare desprinsa din Enciclopedia lui Gaga!
                           
 Si nu e lady Gaga!
Boc este un  farseur, un clovn adus fraudulos si impotriva vointei romanilor, chiar si a celor din organizatia infractionala pe nume PDL de o ramasita comunisto-securista pe nume Basescu.

Citez o declaratie
                        
Emil Boc: "Nu mi-am scris niciodată demisia, nu sunt laş"


Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca ce a reusit Boc e o performanta demna de Guiness Book. Sa aduci in numai un an tara intr-un dezastru neimaginabil iar locuitorii sai sa nu stie unde sa plece cat mai urgent e inimaginabil.
 Iar pentru propagandistii portocalii le spun ca mai bine ar fi sa si reconsidere punctul de vedere! Mai bine ar pune pe cineva apolitic !
 De ce? Simplu...Cateodata mi-e scarba de fraza asta.... totusi traiesc in Romania si e normal sa ma intereseze soarta ei.... 
 Oricum nu mi se pare o realizare cum latra in stanga si-n dreapta toti acesti postaci portocalii pe toate canalele media ci cum anume au "reusit"de a bifa o catastrofa economica!
Nu e prea crestineste si nici deontologic acest lucru! Insa, in a trece cu vederea sau a trebui huiduit si facut albie de porci pentru ca nu se potriveste cu demagogia e un pas ca de la cer la pamant!
 Nu agreez de altfel niciun alt trepadus de teapa lui Crin si a lui Ponta si nici cu interesele lor de a creea haos sau de a ne induce ideea de genocid si alte tampenii pe care le debiteaza senini.



Si mai va spun ceva! Nu cred ca voi apuca acea vreme cand or sainceapa sa isi muste degetele daca lucrurile se vor imbunatati. Pentru ca tovarasii pe care ii avem nu stiu sa creasca decat in anumite situatii din ape tulburi...
 Si inva ceva...
 Boc si Basescu vor ramane in istorie ca oamenii politici ce au reformat Romania si au adus-o pe drumul cel bun.
 Hahhaha! Sanchi!
Vor avea statui in fiecare oras,iar BOR ii va propune spre canonizare in urmatorii 10 ani!Chiar Tatuliciul viitorului ii va trece pe lista celor mai tari romani,ca asa suntem noi,tot ce injuram azi maine iubim cateodata prea patimas.De data asta insa oamenii astia, Boc si Basescu, chiar o merita...
Rezultatele insa,a semeni in acel banc prost se vor vedea in viitor...care e "urat, mic si negru!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu