Translate

miercuri, 7 iulie 2010

Ofsaid la golul lui Sneijder! "Rezultatul era altul dacă îl anulau"

Golul lui Sneijder, prin care Olanda a preluat conducerea cu 2-1, a fost, fără îndoială, cheia meciului de aseară. Batavii nu reuşeau să pună în pericol poarta lui Muslera, uruguayenii reuşind în prima oră de joc, în ciuda absenţelor lui Lugano şi Fucile, să închidă destul de bine culoarele.




Chiar dacă au recunoscut superioritatea adversarilor, sud-americanii au ţinut să înfiereze decizia tuşierului la golul înscris de star-ul lui Inter. Mingea şutată de el nu a fost atinsă de Van Persie, dar acesta, aflându-se pe traiectoria balonului, e posibil să îl fi influenţat pe goalkeeper-ul lui Lazio.



"Acceptăm înfrângerea. Golul doi al Olandei a fost din ofsaid şi a venit într-un moment prost. Însă nu căutăm scuze. Când ne uităm în spate, vedem că am fost în semifinale, în primele patru echipe. Cei care ne-au învins merg în finală, însă noi ştim pe ce loc suntem în clasamentul mondial. Ni se putea cere mai mult? Golurile olandezilor sunt magnifice, al doilea a fost decisiv, dar din ofsaid. Meciul ar fi putut fi diferit. Maxi Pereira ne-a permis să credem că am putea merge în finală marcând în prelungiri. Este un mod bun de a pierde", a declarat Tabarez.

                                                                                                 Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu