Translate

duminică, 4 iulie 2010

Maradona uman



      Imagini incredibile dupa terminarea sfertului de finala Germania- Argentina 4-0 ce a consfintit eliminarea "pumelor" de la aceasta Cupa Mondiala!

 Chiar dacă acum nu mai e fotbalist, Diego Maradona a rămas vedeta Campionatelor Mondiale. Genialul fost mijlocaş, acum tehnicianul Argentinei, a fost în centrul atenţiei în Africa de Sud. Vorbe de duh, antrenamente ciudate, execuţii magnifice, schimbări inspirate sau nu, Maradona rămâne unul din cele mai autentice personaje din fotbalul actual, un sport prea des "sclav" al convenienţelor şi al gesturilor de complezenţă.







Nici după înfrângerea dureroasă a Argentinei contra Germaniei, Maradona nu s-a dezminţit. Lovit în orgoliul său de patriot argentinian, Maradona s-a consolat în braţele fiicei sale, cu care s-a îmbrăţişat minute în şir.






Până şi învingătorul serii, neamţul Joachim Low a înţeles situaţia, acesta asistând la drama argentinianului nedorind parcă să întrerupă momentul celor doi. Paradoxal, deşi învingător clar, Low a rămas, în umbra marelui învins.

                                                                                       Zadkielix alias D.M


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu