Translate

vineri, 9 iulie 2010

Germania promite si spera peste 4 ani

Eliminati de Spania in semifinalele din Africa de Sud, panzerele vor sa dea lovitura in Brazilia, la urmatoarea Cupa.Presa germana "isi scoate palaria" in fata Spaniei, victorioasa, scor 1-0, cu Germania, in semifinalele Cupei Mondiale, si se consoleaza instistand asupra viitorului promitator al tinerei Mannschaft, scrie ProSport.


"Spaniolii au meritat sa castige, au manevrat balonul in mod impresionant, iar noua ne-au lipsit curajul si inteligenta", scrie Bild.


"Sus capul, baieti. Vom reveni peste patru ani sa castigam Cupa Mondiala in Brazilia", a adaugat Bild, subliniind ca "tanara echipa germana are un mare viitor in fata" si sperand la un loc 3, sambata, cu Uruguay.


Pe de alta parte, ziarele din intreaga lume nu mai gasesc epitete pentru jocul nationalei lui Del Bosque, pe care o considera copia fidela a Barcelonei lui Pep Guardiola, scrie Adevarul.


In Franta, presa conchide ca spaniolii, desi nu au stralucit in mod deosebit aseara, au dat o "lectie" unei selectionate germane "timorate", care nu a fost la inaltimea momentului...
 
                                                                              Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu