Translate

vineri, 23 iulie 2010

Vanghelie reloaded



 Fantezie scrisa in stilu  inconfundabil a lu Marean

Bah...fratilor...
 Ce mai...tura-vura....O piesa mai de vara pentru "noul" Vanghelie!
 Cel mai european si mai goagalit primar din sud-(h)estul ( H)Europei, sa moara bOC!
 :))
 Deci, aspectul lucului(look, nu va impacientati) care voi avea va fi foarte nou şi pe feisbuc din ăla , care este.
 Pe persoana fizica....
 Pentru că oamenii cetăţeni ai Bucu… bu… pentru că bucureşteni, care sunt, are dreptul la un primar care s-ăi reprezintă.
 Lol...
 Şi pentru toţi acei care mă conste.. consta… constestă am să le demonstrez că mă gândesc la nevoile oamenilor care le au şi am să mă plimb numai cu Dacie de ăsta românesca, făcut de franţujii care sunt, de la Duster
Deci o să le arăt la toti care crede că nu pot veni cu ceva nou cum pot ca să am io un luc nou foarte modern cu feisbuc şi tuităr de internet, care este. Ba mai mult, voi schimba şi aspectul la lucul părului, care este, care am să îmi fac freze actuale şi în ton cu cerinţele care este începând cu culoarea care am so fac. Pentru că bucureşteni merită un primar care să-i reprezinte, în nevoile lor, care este.


Deci ştiu că o să fie unii hahalere care va râde şi acele ironii care le va face. Vreau să vă spun că eu, Marean, n-umi pasă şi am să le arăt c-ămi fac şi blog. Acest blog care am s-ă mil fac va fi fabricat aici în ţară, ca să dea de lucru la români care să nu mai plece la mama dracu’ în Spania sau la dracu, care este. Şi chiar nu mă sperie aceste ironii şi aroganţe care le face nişte fustraţi care na condus nimic în viaţa lor. Am consimţământul că oameni va înţelege acest mesaj al meu care lil transmit.


În ce va priveşte  eu promit sa va respect ca un cavaler, dar va jur ca o sa-i alung pe tontii si intrusii care nu are ce căuta la primăria capitalei, vreau sa va anunţ, să nu se supere, nu am misoginisme nici cu bărbaţii, nici cu femeile şi aşa, ca o glumă, va respect.
 Hai ca am plecat.
 Am proiecte  desigur.Plus ca pe feisbuc tre sa am o conferinta si sa postez ceva pe blog, ba  ntelectualilor...
 :))

                                                  Zadkielix alias D.M






3 comentarii:

  1. vanghele, ferentariul e al tau miticule!!! sute de mii de cretini au votat cu cel care este cel mai socialist dintre socialistii de culoare din psd...te astept la mine pe blog unde Hugo Chavez il dezgroapa pe Simon Bolivar pentru a se asigura ca sunt ciolanele lui si pentru a demonstra ca a fost asasinat de americani?!?!!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti asa de "luat de val" in materia vangheliana ca ar trebui sa scri mai multe despre acest personaj!
    :))
    Mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. bAH, agramatule!
    Ce te iei de Vanghelie!
    Pe langa tine, el e un om cu adevarat realizat!
    Carnat ce esti...
    Cred ca ai si traversezi o perioada extrem de proasta!
    Hai, pa javro...
    :))
    Stii cine sunt!

    RăspundețiȘtergere