Translate

duminică, 11 iulie 2010

Se canta gratis la Callatis

Festivalul Callatis, organizat de Primaria Mangalia, este in pericol sa nu se mai desfasoare in acest an, din cauza crizei financiare, iar, pentru a salva aceasta editie, autoritatile locale ii roaga pe artisti sa cante gratis, promitandu-le in schimb o minivacanta pe litoral.







"Ne dorim ca artistii sa inteleaga situatia grea prin care trece Romania. Ii invitam sa fie alaturi de noi la editia din acest an a Festivalului Callatis, sa ofere in dar turistilor, localnicilor si miilor de telespectatori talentul lor, sa salveze impreuna cu noi acest festival", a declarat primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, citat de Ziare.com.






Pana in prezent au fost de acord cu aceasta idee Mihai Traistariu si tanarul interpret de muzica populara Florin Costan.






"Administratia locala va organiza o minivacanta pentru toti artistii care vor evolua pe scena-scoica, pentru a compensa efortul lor", a mai spus Tusac.






Acesta a precizat ca, din cauza crizei economice, este posibil sa nu fie stranse fondurilor necesare pentru organizarea acestui festival.






Festivalul Callatis este singurul festival din tara inregistrat la FIDOC (Federatia Internationala a Festivalurilor), care a primit premii de onoare de la Asociatia Profesionistilor din Televiziune. Nota specifica a acestui festival este data de scena-scoica plutitoare, situata in Portul Turistic Mangalia. Fiecare seara a festivalului are o tematica, in fiecare spectacol pe scena evolueaza artisti romani, dar si internationali.
 
                                            Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu