Translate

marți, 13 iulie 2010

Un necunoscut revendica 84% din veniturile Facebook

UN BARBAT necunoscut, care afirma ca a avut relatii profesionale cu fondatorul Facebook, MARK ZUCKERBERG, revendica 84% din toate veniturile site-ului, pe baza unui contract semnat in 2003, scrie Mediafax.



                                                                      




Paul Ceglia, cel care a depus plangerea in instanta, afirma ca, potrivit termenilor unui contract semnat cu Zuckerberg in urma cu sapte ani, cand fondatorul Facebook era student la Harvard, 84% din toate veniturile realizate de reteaua de socializare din aprilie 2003 si pana in prezent ii revin lui.






Plangerea a fost depusa pe 30 iunie la un tribunal din New York, inainte ca dosarul sa fie transferat justitiei federale, la cererea lui Zuckerberg.






“Noi credem ca aceste acuze sunt total lipsite de fundament si noi le vom combate”, a declarat un purtator de cuvant al Facebook.






Potrivit unei carti aparute recent despre originile Facebook, Mark Zuckerberg a inceput sa lucreze la site-urile premergatoare lansarii retelei sociale in septembrie 2003, iar domeniul “facebook.com” a fost inregistrat in ianuarie 2004, potrivit Mediafax.

                                     Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu