Translate

luni, 5 iulie 2010

Inundatii si inconstientii


Zi de zi  Romania se metamorfozeaza! Cum ASA?
Oare de ce anume insist asupra acestei idei?
 Deoarece veti descoperi legatura  subtila de cum...suntem inconstienti!
 Fara de nicio poanta, va jur!
Chiar sunt aici si va pot spune pe nume cum anume ... se produce! Nu e filosofie, credeti-ma pe cuvant!
 Daca aveti ceva de comentat, atunci cum explicati ca asistam la manifestãri de neînţeles, zic eu, pentru oameni normali.
Oare de cand  am intampinat cu prelungite ovaţii de bucurie in cinstea evenimentelor "iepocale" ale reducerilor de salarii sau pensii?
 Sau sa ne imaginam ca politrucii acestia au in arsenalul mefientei lor numai panglici asezonate cu urale pentru spuse cu mâna pe biblie?
 Dumnezeu nu sta degeaba... Natura dezlantuita i-a mai domolit pe acesti Neica Nimeni ce au inca impresia ca ar fi vesnici conducatori!
Numai ca, populatia incercata de vicisitudinea naturii nu intelege un anume aspect! De ce exista mereu situatii, imediat dupa producerea calamitatilor?
  România intra cumva în rãzboi? Sau din nou ne-am obisnuit sa fim "luati prin surprindere"?
 De ce nu exista unitate sau spirit solidar?
 Nu sunt eu, un comentator destul de anonim sa dau raspunsurile cuvenite!

 Insa, chiar nu ştiu cum sã calific aceste manifestãri, in care persoane oficiale fac "bai de multime" si se reunesc cu greu din concedii sa vada "live" cum se lucreaza in teritoriu...
 Pana una alta sunt tentat sã zic cã mai toate masurile ori sunt luate de fatada orisunt false, dar n-ajung. Cã sunt interesante...nici pomeneala!
Au dat si ajutoare...Au promis refacerea sau reconstruirea digurilor. Au invitat la pace si dialog! Au salvat oameni ce mai-mai ca lesinau  in direct!
 Ce mai...O intreaga nebunie!
 Insa, de un singur lucru nu prea si-au dat seama!
 In afara faptului ca au venit cu mijloace de ultima ora (elicoptere, SUV-uri etc), Neica Nimeni nu sunt in stare de absolut  nimic!
 Ce ii recomanda?
 Simplu-delasarea noastra si inconstienta lor!


 Eu cred cã, pur şi simplu, omul este o fiinţã inconştientã. Cel puţin în anumite momente ale existenţei sale. Si mai cred cã unii politicieni chiar pe asta mizeazã. Cãci şi ei sunt tot oameni, deci…tot inconştienţi...
 Pana la o noua "analiza" comentata, sa ne rugam mai bine pentru aceasta tara si sa-L rugam pe Bunul Dumnezeu sa ne ocroteasca!

                                   Zadkielix alias D.M






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu