Translate

duminică, 7 iunie 2009

Despre Apa

Apa saracita in deuteriu, intitulata si "apa vietii" nu si-a gasit inca locul printre medicamente, desi unii specialisti sustin ca este folosita cu succes in tratamentul multor boli

Produsa industrial inca din anul 2000, "Apa vietii" (ASD) continua sa fie motiv de controverse intre cei care promoveaza calitatile ei si cei care o contesta,asa cum titreaza Evenimentul Zilei.

Astfel, in timp ce primii spun ca studiile efectuate in tara si in strainatate indica faptul ca acest produs micsoreaza multiplicarea celulelor canceroase pana la blocare, stimuleaza germinatia plantelor de cultura, diminueaza efectele iradierii la oameni, dar influenteaza si reproducerea industriala a pastravului.

In plus, plantele stropite cu aceasta apa se dezvolta mult mai rapid, crescand si mai puternice.

ASD isi arata de ani buni rezultatele in tratamentele medicale cele mai diverse, iar efectele cele mai palpabile sunt in domeniul oncologiei, spun unii medici.

"Am avut - si mai am - in tratament peste 30 de bolnavi cu tumori maligne. Am constatat o sporire impresionanta a supravietuirii acestor bolnavi de cancer", afirma prof. dr. Traila Nicola, seful Clinicii de chirurgie oncologica din cadrul Spitalului Municipal din Timisoara, citat de aceeasi sursa.

Farmacistii si oficialii Agentiei Nationale a Medicamentului nu au prea multa incredere in acest panaceu.

"Da, sunt de acord, medicina alternativa ofera diverse posibilitati de vindecare, dar sa nu uitam ca si efectul placebo functioneaza la fel de bine in 27% dintre cei tratati cu creta si optimism", este de parere prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, presedintele Colegiului Farmacistilor, potrivit sursei citate.

ASD a inceput sa fie produsa industrial acum nou ani si este exportata mai ales in SUA, Japonia si Ungaria. Numita si "apa imaculata", este un tip de apa din care s-a extras o buna parte din izotopul de hidrogen numit deuteriu.

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Am stiut despre aceasta metoda de vindecare cu apa. Japonezii au creeat-o sau mai bn zis au "reinviat-o" din mai multe manuscrise.... Iar acum unii oamenii maraie si nu le convine.(medicii mai ales!) De ce sa te faci sanatos/a cu puterea vindecatoare a apei, cand poti sa cotizezi in industria farmaceutica?! Trist.... Imi pare rau de ei pt ca ne mint si ne vor folosi mereu drept cobai pt cercetari prostesti pe noi cu substante daunatoare.
    Un sfat: APA NE FACE SANATOSI, ASA CA BETI CAT MAI MULTA APA!

    RăspundețiȘtergere