Translate

duminică, 21 iunie 2009

Despre Vedete si vedetisme

Fatarnicia are multe moduri de a se arata... Una este sa pari, dsa vorbesti si alta e sa o si arati, sda o demonstrezi!
Acum cateva zile,lecturand "revista presei" asa clasic, in lipsa de alta "activitate"...(fiind in 'exercitiul functiunii") via GDS m-am CAM speriat vazand (intr-un tabloid bucurestean care vinde de rupe) poze cu Alina Plugaru...(scuzati exprimarea "academica"... cracita,) undeva pe masa, in fata unor batrani dintr-un azil.
Am ramas stupefiat si m-am intrebat oare ce o fi cautat in asemenea stabiliment....Poate ca mai jos de atat nu se poate.De catva timp, in spatiul virtual au circulat pe mailuri si pe bloguri, fotografii facute de Antena 1, cu "suava" Nikita.
Gravida si semidespuiata, desigur. De fapt, acoperita doar de un voal foarte transparent, negru, da’, orisicat, ceva de-a dreptul grotesc. Deci deocamdata nu se poate mai rau, dar fiti siguri se poate la fel de rau.Citeam despre asta si mi-am amintit ca , mai demult rula despre un reality-show olandez in care concurentii erau inchisi fara mancare, timp de doua saptamani, dupa care li se baga in casa un animal, pe care il mancau, aproape sfasiindu-se intre ei.
. Mie mi se pare, totusi, un pic mai sus decat vizita porno a Alinei Plugaru la azilul de batrani. Voua cum vi se pare? Ce mai urmeaza? Cu ce-i mai batem pe olandezi?Sa fie din cauza starii mele de "INTELECT" limitat...
Uite asa...ca voi face ceva nemaiintalnit...Uite ca pun pariu Nikita va fi infometata, timp de o saptamana jumate, dupa care se va trezi cu Alina Plugaru rascracarata pe masa si o va manca? Intrebarea care imi sta asa in gand( ca sa nu spun pe limba)...o va "lua" light sau asa mai "in sange" ca doar nu e chiar asa de ...cruda??
Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Au ajuns aceste creaturi sa se considere vedete?
    Mai bine si-ar vedea de ceea ce presteaza ele, de cxeea ce scot din ele si sa inceteze cu donatiile bazate pe acele "surle si trambite" ce le satisface orgoliul lor nemasurat de ..curve nenorocite!

    RăspundețiȘtergere