Translate

miercuri, 10 iunie 2009

Liderul extremei drepte din Marea Britanie, atacat cu oua



Da...Se intampla pana si in conservatoarea si parcimonioada Mare Britanie...Sa nu credeti ca ei nu ar avea motive...
Britanicii nu glumesc atunci cand protesteaza si asta a simtit-o destul de bine pe propria piele liderul Partidului National Britanic (BNP), de extrema dreapta, Nick Griffin, care a fost atacat cu oua.

Liderul extremist se oprise in fata Parlamentului britanic ca sa raspunda intrebarilor puse de reporteri, cand cele cateva sute de protestatari l-au atacat cu oua, obligandu-l astfel sa plece escortat de garzile de corp, informeaza The Guardian.

Protestarii l-au urmarit pe Griffin pana cand a ajuns la masina si, in timp ce aruncau cu oua in el, scandau "Pleaca de pe strazile noastre, jigodie nazista!". Iar pana sa reuseasca sa se indeparteze de ei, britanicii i-au lovit masina cu pancartele.

Opinia publica din Marea Britanie este socata dupa ce in urma alegerilor europarlamentare din 7 iunie doi deputati de extrema dreapta, lideri ai BNP, au reusit sa ajunga in Parlamentul European. Este vorba de Nick Griffin si de Andrew Brons.

Ingrijorati de modul in care au fost tratati la prima iesire in public de cand Griffin si Brons au castigat alegerile, liderii BNP au anuntat ca vor sustine, miercuri, o conferinta de presa in Manchester.

Articol prluat si imbunatatit de pe portalul ziare.com

Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. A scapat cam ieftin...dreptaciul asta...
    Daca ear in Romania nu scapa as de ieftin....Ga-ran-tat!

    RăspundețiȘtergere