Translate

marți, 27 iulie 2010

Cate ceva despre grasi ...

Cate ceva despre grasi ...

  Acum ma voi referi strict la populatia masculina! Deoarece nu doresc sa fiu considerat un...misogin in plus!






Grasii nu sunt buni la nimic.


Nu discriminez, insa doar constat !


La ce bun o asemenea specie?Cat anume s-au tot chinuit unii si altii sa scape de obezitate?


In afara de faptul ca omul gras rade mult si zgomotos, iar individul e chiar un inadaptat si un deranjant al societatii. In primul rand el transpira mult, indiferent de anotimp. In mijloacele de transport in comun ocupa mai mult de un loc, nu de putine ori autobuzele dovedindu-se neincapatoare fix din cauza lor.


Apoi, indiferent ce ar incerca ei sa faca, consuma mai mult decat produc, fiind probabil principala cauza a crizei mondiale prin care trece acum lumea. Nu mai vorbim de faptul ca din cauza greutatii lor porcesti se consuma mult mai mult combustibil la nivel mondial, preconizandu-se o criza a petrolului in urmatorul secol.


Si, ca sa nu mai continui pe aceasta linie, va rog frumos sa va faceti urmatorul exercitiu mental.


Cati din actualii nostri politicieni au statura de grasi si sunt productivi ?


Va spun...nici unul !


Şi Blaga, zis şi Buldogul de la Borş, şi Videanu – supranumit Mărmureanul din Carpaţi – trebuie sa se conformeze si sa lase ciocurile mici şi boturile pe labe.


Ce sa mai vorbim de gazul metan eliminat in cantitati uriase de aceasta categorie in cantitati comparabile cu metanul de-a dreptul...eliberat de vitele, ce vine sa polueze in asa masura incat se vorbeste, iata, de incalzirea globala prin distrugerea stratului de ozon.






Cam astea ar fi doar cateva motive pentru care nemtii doresc sa construiasca un nou Auschwitz pentru grasi ce ar putea sa se numeasca, in chip ademenitor, Mc’Auschwitz.


























2 comentarii:

  1. coruptii din romania sunt grasi si gusati, precum curuletz de mizil...daca ar fi bagati la puscarie cu regim sever de alimentatie, pesmeti cu ceai, ar slabi enorm in 5-10 ani de puscarie pt infractiuni economice...la mine pe blog peste 90 000 de mii de documente secrete despre razboiul din Afghanistan au fost "desecretizate" pe WikiLeacks!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. grasi si prosti... apoi ne miram de ce nu le mai merg creierele imbibate in ulei!

    RăspundețiȘtergere