Translate

vineri, 16 iulie 2010

Hotii distrug cultura in Constanta!Un abuz grosolan!

Opera din Constanţa va fi desfiinţată, pentru a se reduce costurile la bugetul local.
De asemenea, Muzeul naţional de arheologie din Constanţa, Muzeul de artă şi Muzeul de artă populară vor fi comasate într-un singur muzeu. Mai mulţi artişti s-au arătat dispuşi să vină totuşi chiar şi pe gratis la serviciu numai să nu moară opera, dar consilierii i-au asigurat că nu e nevoie.
 O adevarata calamitate, tinand cont de auspiciile ce s-au dorit de ceva vreme incoace!
 Din punctul meu de vedere, aceasta decizie reprezinta un asasinat!
 De ce?
 Simplu, ei distrug cultura si tot ceea ce tine exclusiv de manifestare a binelui, a artei, a frumosului, prin aceste decizii inumane!
  Cu ce fel de tupeu  pot sa apara in fata si sa spuna cu nerusinare ca nu isi asuma responsabilitatea?Alesii acestia, nedemni si hoti ar trebui sa ne lase in pace!
 Numai ca,d e la Centru nu se doreste asa ceva!

 Au devalizat tot Mazare si sleahta lui atat de mult!!! Vor sa transforme Constanta intr-o mare maneloteca, numai cluburi si distractie!
Nici nu le pasa de zona veche si de Peninsula, ei sugruma cultura!
 Afara cu impostorii si neavenitii acestia!
 Dar, intr-un oras dominat de afaceristi ce-l divinizeaza pe acest mafiot, cine sa ia atitudine?
 M-am scarbit de manevrele lor, de-a dreptul josnice!
 De cand pandeau Opera din Constanta si Nicusor Constantinescu si Mazare! Cred ca le-au dat lacrimile de fericire "pentru ce a decis guvernul"...
 Am vizionat si declaratiile lor. Pline de perfidie si de fatarnicie...
 Am impresia ca ei si-au depasit conditia
 Sau ei sunt doar niste neispraviti care se culturalizeaza doar in cluburi? Respopnsabilitatea lui este sa pastreze dramul de cultura care mai este in Constanta nu sa il desfiinteze!
 Abia asteptau sa faca asta, ce interese imobiliare se ascund ? Cui vor vinde Opera ? Muzeul Popular este o cladire minunata, ce se va intampla cu el? Sau cu Muzeul de arta ?Cele doua cladiri de muzee vor fi clar vandute sau inchiriate!!
Au facut asta inadins!!!! De 10 ani de cand e Mazare hotul primariei au neglijat Peninsula, este plin de tigani, nu se aventureaza nici un turist pe acolo!
 Sunt constantean si pot spune cu mana pe inima ca acesti trogloditi au adus numai rau oamenilor si orasului!
 Muzeele astea nu au clienti deoarece sunt promovate cluburile din Mamaia!Culmea, au ajuns toate o paragina.

 Sa dea Bunul Dumnezeu sa le rasplateasca pentru acestea si, intr-o zi, cineva sa ia atitudine sprijinind cultura,artele deoarece o societate fara asemenea aptitudini este o societate moarta, robotizata si condamnata sa devina fara de nicio valoare sau identitate!

                                                            Zadkielix alais D.M

2 comentarii:

  1. Un asemenea proiect diabolic ar intrece in grosolanie multe din faptele stalinistilor ce inca mai au interese si conduc destine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Afara cu toti acesti oameni de nimic!
    Salvarea nu trebuie asteptata!
    Pentru a realiza cate cva, ar trebui sa actionam cu atentie si luciditate!
    Altfel, riscam sa na transformam in niste monstrii, condusi de oamenii de nimic ce populeaza cu nesimtire si emfaza aceasta societate romaneasca!
    ...

    RăspundețiȘtergere