Translate

miercuri, 17 iunie 2009

Bancuri - bancuri din jungla

Cica a fost in jungla un rege batran Acesta , dupa o domnie lunga si glorioasa muri. In locul sau, fara sa (se mai traga la sorti) se instala ca sef un exemplar de "maimuta curentata"-masiva cu porecla de "miel".
Se plimba Mielu asa el tantos prin padure ...
La baza unui copac,prin tufisuri vede un posterior cat de cat apetisant ... cand se apropie vede continuarea fundului.Se invarte bine si, fara sa mai gandeasca excama:Leul!
Se framanta, se chinuie, in final ia decizia de sef, nascut crescut si inrudit cu majoritatea celor ce ne conduc "i-o trag repede si fug!"
Sare Mielu direct pe el, i-o...trage si fuge.
Poate ca nu e o exprimare atat de academica si atat de stilata, insa cam asa ceva se practica (mai mult decat frecvent) si pe plaiurile noastre!
Se trezeste leul, rage de se cutremura padurea si fara sa mai simta durerea ia goana dupa Miel..
Ce mai, toata jungla parca asista la unul dintre interminabilele episoade cu "vanatori si vanati"...Ba, mai mult, in lumea unora se initiasera pariuri, care mai de care "aruncand cu banii", miza fiind..."cine anume va fi pedepsit?"
Obosit intr-un final Mielu se ascunde dupa un copac, isi trage cu o gratie de animal feroce haituit o sapca pe ochi si deschide un ziar, ca de exemplu " Observatorul Cultural Libertatea Cancanul=ui"
Apare ravasit si transpirat leul si, cu o miscare ferma si gest de felina tradata il intreaba:
− Ai vazut un maimutoi,ce fugea mancand pamantul?
La care, aproape fara sa clipeasca, "eroul" spune:
-Ala care ti-a cam tras-o pe la spate?
− Aoooleuuu, scrie deja in ziar???

Morala este cain aceasta societate, fara de principii sau reguli(uneori si regulile sunt mai aiurea si imbecile decat ceea ce se intampla prin jur....) oamenii prin mass- media afla multe lucruri. Acum, numai sa va imaginati cam cum ar fi arata Mielu UN PIC "TUNAT" deoarece, asa cum se stie Leul NU ARE MILA!
Insa, nimic mai adevarat ca si prin jurnalistii sai, presa poate cutremura padurea in frunte cu cei ce o citeaza(aici as fi mandru sa fiu si eu socotit, macar in ultima pozitie de blogger) daca doreste sa o faca.
Totul este sa se doreasca ... altfel si eu m-as plictisi, tot asa cum acei pariori versati din jungla au blestemat ziua si criza Miel-ului de a nu-si apara corect sansele...Nu de alta, dar parca si unii din noi au vocatia de a fi martirizati si ridicati pe niste merite care nu si le doresc...
In fine, voi incheia aici cu speranta ca poate cineva va intelege cum anume stau lucrurile!Poate ca va veti folosi la diverse indeletniciri si nevoi....
Una ar fi rasul...Ingrasa si asigura sanatatea!
Alta ar fi si morala cu "injectia" ca...contine face ceva sigur va plati...Iar a treia e dedicatia mea de REBEL...pentru ei, ca sa stie ca nu sunt un naiv....

Zadkielix alias D.M

6 comentarii:

  1. Pot spune doar atat: HA HA HA!!! =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai dereme sau mai tarziu toti platim pentru ceea ceface, Dar vezi... ca si mielul... avem satisfacita ca am facut "acel ceva". Totusi... mielul i-a tras-o leului! Unde mai vezi asta? :))
    Si daca mai si scapi cu basmaua curata din asta... esti sef! Sau in cazul asta...destul de destept sa fii regele animalelor :))
    Stii vorba aia... "Nimeni nu moare virgin! Viata ne fute pe toti!". Macar sa profitam si noi cumva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. =)))) mi-a placut ce ai scris! Bineee!
    ...iar comentariul lui "Fairy", MORTAL!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa traiasca Zadkielix si sa-l tina bateriile!
    Si sa aibe acea fantezie pana la adanci batranetzi!!!
    in rest...Sa crape Garda!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa crape toti americanii in ordine inversa si totodata alfabetica!!!

    RăspundețiȘtergere