Translate

sâmbătă, 6 iunie 2009

Concluzie dureroasa STIRI DIN LUME

Cteva vesti de-a dreptul ingrijoratoare tot circula..Va amintitin de tragedia aviatica de acum cateva zile? Pana in prezent cutiile negre nu au fost recuperate in acest misterios caz


Specialiştii susţin că trupurile celor 228 de oameni din avionul Air France prăbuşit ar fi fost mâncate de uriaşii peşti...

Ministrul apărării din Brazilia, Nelson Jobim, a făcut ieri o afirmaţie şocantă care le-a îndurerat şi mai tare pe rudele celor 228 de victime aflate în avionul Air France ce s-a prăbuşit luni dimineaţă (n.r. - 5.00 - ora României) în Oceanul Atlantic. “Având în vedere că apele calde ale acestui ocean sunt pline de rechini, trupurile celor dispăruţi au fost devorate, cu siguranţă”.

În vreme ce anchetatorii dau din colţ în colţ, ridicând din umeri la întrebările rudelor pasagerilor, care cer lămuriri cu privire la cauza tragediei, specialiştii în securitate aeriană îşi dau, şi ei, cu părerea în presa internaţională. Două ipoteze sunt cele mai vehiculate. Prima ar fi aceea a turbulenţelor cărora aeronava Airbus nu le-a făcut faţă, iar cea de-a doua, o explozie la bord, din cauze necunoscute.

Dar oricare dintre ele va fi confirmată, tot mai multe voci competente susţin că avionul nu s-a dezintegrat în aer. Dacă ar fi fost aşa, petele uriaşe de combustibil de pe suprafaţa oceanului nu ar mai fi existat. Şi atunci rămâne o întrebare chinuitoare pentru apropiaţii victimelor: unde au dispărut 228 de trupuri? Răspunsul e copleşitor şi a venit din partea ministrului de justiţie brazilian: “I-au devorat rechinii”.

Cadavrele s-ar putea ridica la suprafaţă?

Mai mulţi medici din Brazilia au explicat ce se întâmplă cu trupurile inerte care ajung pe fundul apelor. Cadavrele care sunt dezmembrate sau întregi, dar au cavitatea abdominală intactă, se ridică la suprafaţa apei în 48 de ore până la şase zile de la deces, din cauza gazelor care se acumulează în timpul descompunerii şi le trag în sus, pe principiul unui balon. În cazul în care cavitatea cu organe nu e intactă, cadavrele rămân pe fundul mării sau al oceanului, pradă pentru peştii răpitori.

ULTIMA ORA

Un avion cu 53 de pasageri, lovit de fulger în SUA...Pana in prezent cutiile negre nu au ffost recuperate

Un avion al companiei Southwest, din SUA, care efectua o cursă internă, a fost lovit de un fulger, deasupra Californiei, la scurt timp de la decolare. Pilotul a preferat să nu continue zborul şi s-a întors pe aeroport, pentru că nu ştia dacă aparatul fusese sau nu afectat de descărcarea electrică. Din fericire, aeronava a aterizat fără probleme şi nici unul dintre cei 53 de pasageri nu a fost rănit.

2 comentarii:

  1. Sa ne fereasca Dumnezeu de asmenea grozaviii...Parca e prea mult sa mori in timpurile astea...in aer!
    Desigur, nimeni nu poate decide cum anume se termina acest fir, aceasta viata pamanteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea a luat-o razna! Plateste pt pacatele ei...
    May GOD help us!

    RăspundețiȘtergere