Translate

miercuri, 3 iunie 2009

Declaratie liberala a la Crin

Intr-un discurs de sustinere a eurocandidatilor PNL, sustinut la Sibiu, candicatul propus la prezidentiale, domnul Crin Antonescu a oferit o radiografie a guvernarii trecute si actuale, amintindu-l pe Silviu Brucan, care prognoza o tranzitie de 20 de ani.

"Am reusit sa ne fofilam, sa simulam reforme", a declarat Crin Antonescu, referindu-se la intreaga clasa politica. "Avem un guvern care vorbeste despre criza de 6 luni" (...), nu mai putem umbla cu fofarlica".
C a sa spun si eu cate ceva...aceasta chiar mi-a placut. Poate ca este cam singura "dedicatie" a acestui om din politica ce "atinge" mai multe obiective.
Cautand asiuduu, am descoperit si sensul cuvintelor... Astfel ca folosit in expesii de genul "A umbla cu fofârlica" inseamna , nici mai mult nici mai putin a face smecherii, înselăciuni.
CVARE VA SA ZICA, UITATI cum anume isi recunosc si se recunosc aceste "apucaturi" rasate ale acestor oameni ce au pradat cu buna stiinta si in continuare traiesc bine merci, datorita acestei lipse de reactii si stari de nesimtire si puternica indolenta din partea noastra, a tuturor. CAA SA FIU MAI ACRU, CRED CA ei acum incearca nu numai sa ne să însele prin cineva ci chiar sa se dea "aparatorii" si blanzii mesia mincinosi ce au doar darul de a mi urca doar tensiunea...cateodata

"Poate aceasta criza este sansa de a rezolva probleme vechi de 20 de ani", a mai declarat Antonescu, amintind ca in Romania "nu poti face cariera politica decat daca faci parte dintr-un partid, dintr-un club exclusivist, fara caracterul unui club de elita"

"Trebuie sa fii nepot, client, vasal, si doar asa ai acces la cariera politica rapida si la bugetul public", a mai spus Antonescu, mentionand ca toate acestea "au ajuns la scadenta", ca "e timpul sa punem capat statului tentacular, birocratic, labartat".
Intr-adevar, ceea ec a zis domnia sa este perfect adevarat.Insa, parca si domnia sa se arata ca un mic profet ce se poate transforma in tiran...
Crin Antonescu pune degetul pe rana. E una ce are jet si sange destul de ...alterat!Nu e chiar singura voce care are curajul sa critice sistemul ticalosit generat si intretinut de alianta aceasta destul de...maro.
Nu -s formator de opinie sau instigator, insa ar cam trebui sa se reformeze si ei...Macar acum in al 12 -lea ceas sa lase critica si sa treaca la unele fapte ce i-at innobila...
Insa nu ma voi asstepta la minuniu sau ceva spectaculos din partea lor...
Pana una alta singura solutie... e sa cam iesim la vot si nu-i mai lasam asa aiurea sa ne tot fure , sa ne tot faca legi cu adevarat strambe si sa ne induca sentimentul fricii de orice...
Eu,a sa cum ma prezint, un element cu gura si multa obraznicie in stare pura...sa incetam odata cu aceasta poveste....
Solutia e in noi, in felul nostru de a gandi si a aprecia toataa aceasta gama de lucruri, de a separa intr-un cuvant ceea ec e nefolositor de util, frumosul de urat si mai ales binele de toata aceasta rautate...
Parerea mea...poate ca nu va conta, dar aici si acum....sunt gata sa spun ca ei nu merita nimic din tot ceea ce se lauda ca ar avea sau mai rau ca ne-ar oferi...
Promisiunile desarte cat si atacurile sunt armele cu care se vor autofl;agela Tiuneti minte aceste lucruri...
Zadkielix alais D.M

2 comentarii:

  1. Intr-un articol anterior povesteai de un om politic din Criatia sau nu mai stiu de unde ca metoda lui de a atrage oamenii de partea lui a fost sinceritatea in privita partidelor si in promisiunile lor.
    Si stiu ca am spus atunci ca in momentul in care ai nostri vor vedea ca va prinde chestia asta, vor apela si ei la ea. Si doumul de mai sus a fost primul. Ii asteptam si pe urmatorii? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice om care ne conduce se crede superior; se transforma intr-un om corupt, mincinos si las...

    RăspundețiȘtergere